2777
2789
عنوان

یه نفر بیاد بگه عید دیدنی من چه خاکی بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 39 پست
چطوری مثلا؟

مثلا اگر گفتن خب این روزا چیکار میکنی ؟بگو سرگرم درسو زندگی 

اگر جواب کوتاه بدی شخص مقابل متوجه میشه علاقه ای به صحبت نداری

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

مجرد یا متاهل?

مجرد عزیزم 

۱۸ ساله

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خونه اونا چیکار کنممممامانم هم قبول نمیکنه نرمممم

تو زودتر شروع کن سوال پرسیدن سوالات تموم شد بحث بنداز وسط من دخترخالم همیشه اینطوری میکنه یا دیگه تهش خیلی کوتاه جواب بده ولی یه بحثی که اونا خیلی دوس دارن رو با لحن جذاب بنداز وسط 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
مثلا اگر گفتن خب این روزا چیکار میکنی ؟بگو سرگرم درسو زندگی اگر جواب کوتاه بدی شخص مقابل متوجه میشه ...

درسته عزیزم 

مرسی از راهنماییت 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋

تو زودتر شروع کن سوال پرسیدن سوالات تموم شد بحث بنداز وسط من دخترخالم همیشه اینطوری میکنه یا دیگه ته ...

ایولللل ترفند خوبی بوددد😂😁

خوراکشون میدونم چیه

وای دیشب فهمیدم باردارم، خانواده شوهرمم خونه نمیشینن، منم معلومه بد ویارم، حالا چجوری قایم کنم

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

یکم که صحبت میکنم ولی سوال های خیلییی شخصی میپرسن که واقعا ...

مثلاً چ سوالی بگو تا بگم چی بگی منم ی فامیل دارم هر موقع میریم از درآمد و اینکه چرا بچه دوم نمیاری می‌پرسه 

هرموقع از درآمد می‌پرسه میگم شکر راضی هستیم 

برا بچه دوم میگم فعلا امادگیش رو نداریم جواب کوتاه ولی دهن پر کن بهشون بده تا دیگه نپرسن

خونه اونا چیکار کنممممامانم هم قبول نمیکنه نرمممم

چشم تو چشم نشو باهاشون

ساکت و مودب بشین

جواب های کوتاه بده که بفهمن علاقه ای به ادامه صحبت نداری

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

جوابای کوتاه و محکم بااعتماد بنفس 

میخوای مغرور باشی کم لبخند بزن وآروم باش

سوالو با سوال جواب بده که کمتر بخوای توضیح بدی 

حواستو به محیط بده ولی سرت تو گوشی نباشه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید

یکی بگه تو این موقعیت چی باید بگم؟ گفت عید دیدنی یادم افتاد .. مثلا خونه ی یکی مهمونیم.. یه مشت دیگه آدمم مهمونن.. بعد اون مهمونا دارن میرن برمی‌گردن بهت میگن کاری نداری؟ من چی بگممم؟ اگه خونه خودمون باشه میگم خوش اومدید و کاش میموندید بیشتر ولی خونه ی ملت که نمیتونم بگم خوش اومدید .. به من چه ..چی بگم 😐😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید