2777
2789
عنوان

اکسم تو دیت دوم گفت بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 86 پست
شما چه کردید واس جامعه؟اینجا قشنگ نقش ها معلومه کی داره چیکار میکنه؟ کی از صلاح و اصلاح حرف میزنه و ...

من به عنوان زن در جایگاه درستی هستم جایی هستم ک مربوط به بانوانه 

ولی شما به عنوان یک زن نما در جای نادرستی هستی 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی زایمان موفقی ام داشته باشین

مممنونم. زایمان اعمال بلوغ فکری و اخلاقی در برخی کج روندگان هست. امیدوام....

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

چ میدونستم که زنه یا مردخیلیام ک اینجا زدن زن، آقانجدای از جنسیتش بنظرم حرفاش درسته

عزیزم بنظرت چرا یه مرد باید عضو همچین سایتی باشه؟ بجز هول بودن و مزاحم بودن چیزی نیستن 

جواب این مردا رو ندید پرو میشن 

من به عنوان زن در جایگاه درستی هستم جایی هستم ک مربوط به بانوانه ولی شما به عنوان یک زن نما در جای ن ...

از مدیر سایت جلو نزن جایگاه خودت بدون کاربر عادی سایت نی نی....

اینجا مختلط هست و برو پایین‌تر ببین چند تا تاپیک در مورد بارداریه

صفحه رو برو پایین جایی که تازه ترین تاپیک ها تند تند عوض میشن ببین شما خانومای محترم از بند کفش مظفرالدین شاه تا فناوری موشک هایپر سونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سلول های بنیادین، زحمت کشیدین تاپیک گذاشتین برخی هم حس شیشم حس شیشم لابلاش مینداختن

کجاییی؟؟؟؟

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

از مدیر سایت جلو نزن جایگاه خودت بدون کاربر عادی سایت نی نی....اینجا مختلط هست و برو پایین‌تر ببین چ ...

😂خواهش می‌کنم منو ریپ نزن 

دوسندارم با یه مرد زن نما معلوم الحال صحبت کنم