2777
2789
عنوان

اکسم تو دیت دوم گفت بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 86 پست
با این اوپن بودنشون و دین ستیزیشونزندگی دختر پسرای ایرانی رسما فیلم ترکی شدهدیگه دختر پسری ک تو زندگ ...

اینجا هم میشه یادآوری نماز و دعا و احکام اسلام و شرع کرد در زمانه ای که برخی مشکلات جدی خانواده ها بخاطر بی تقوایی و دوری از موازین اسلامی داره بروز میکنه. بستر پر مخاطبی هست و پتانسیل و استعداد بالایی داره برای نشر تاپیک های سرگشاده پر بیننده و میتونه فرهنگ برجامعه تزریق کنه.
به شخصه در مورد بی حجابی و موارد مصادیق فساد و منافی عفت و حیا،  مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که دریچه و دروازه گناه و تباهی هستن سکوت رو جایز نمیبینم و معمولا ورود میکنم و به چالش میکشم و گزارش هم میزنم گاهی .... کم کاری و سکوت امثال من و شما باعث ظهور و جولان و عرض اندام متمایلین و مدافعین این قبایح میشه. دقت کنیم یه تکالیفی داریم ....

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت به چه نیتی اومدی اینجا؟

تو پست های اینجا نمی بینی...؟

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

با این اوپن بودنشون و دین ستیزیشونزندگی دختر پسرای ایرانی رسما فیلم ترکی شدهدیگه دختر پسری ک تو زندگ ...

این کاربری جوابش رو میدی مرده و زن نماست 

بنظرت امثال این مرد خودشون چرا عضو این سایت میشن؟ 

قطعا برای هول بازی عضو میشن 

جواب شون رو ندید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
چه کمکی این سایت بهتون میکنه؟ این سایت برای خانم هاست امثال شما گند زدید به جامعه

شما چه کردید واس جامعه؟

اینجا قشنگ نقش ها معلومه کی داره چیکار میکنه؟ کی از صلاح و اصلاح حرف میزنه و کی مدافع فساده؟ 

از این واضح تر؟؟؟؟