2777
2789

اخه این خ جدید بود🧑‍🦯

وقتی ریپلای میکنی کامنت طرف رو لایک کن ک ریپلایی ک کردی بالا بیاد چون جدیدن بعضی وقتا ت اعلانا میزنی رو پیام میگ حذف شده و ارور میده درصورتیک کامنته پاک نشده و ارور از سمت سایته ،بعضی وقتا سایت فقد لایکا رو نشون میده،اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیش جدید بود

اخه مگ همچین عملیم وجود داره😐😂بیمارییم نیس ک بخاطرش بری زیر تیغ 

وقتی ریپلای میکنی کامنت طرف رو لایک کن ک ریپلایی ک کردی بالا بیاد چون جدیدن بعضی وقتا ت اعلانا میزنی رو پیام میگ حذف شده و ارور میده درصورتیک کامنته پاک نشده و ارور از سمت سایته ،بعضی وقتا سایت فقد لایکا رو نشون میده،اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

بیشتر ببینید

منم پنج ساله رفلاکس عذابم میدهمشکل بلع پیداکردم همه چی بادقت وآرام میخورم. هیچ دکترگوارش و دارومعده ای اثرنداشت رفتم دکتراعصاب هنوز خوب نشدم . جالبه آندوسکوپیم سالم بود ولی عکس حنجره نوشته رفلاکس. تازگی طب سنتی هم امتحان کردم انگار نه انگار. تنهاچیزی که یکم برام خوبه پروبیوتیک فمی لاکته. توهم امتحان کن. خیلی سخته  من همش به شوهرم میگم ببرم تهران درمانم کن اهمیت نمیده.  ترشی وتندی به هیچ وجه نبایدبخوریم مرکبات وچربی  سیر وپیازخام هم همینطور

۲۴ ساعته اسید تو گلومه

طبعت گرمه خیلی؟

بیشتر ببینید

بچه یه توضیح کلی میگم که بدانید شرایطم چقدر حاد هست من ۳۰ سالمه و یه دندون سالم ندارم یکبار هم مری زخم شدم از شدت رفلاکس ۳ساله دارم پرهیز میکنم حسرت یه غذای سرخ کرده بدلم مونده نکسیم ۴۰ صبحو شب اما انگار نه انگار از صبح تا شب گریه میکنم 

بچه یه توضیح کلی میگم که بدانید شرایطم چقدر حاد هست من ۳۰ سالمه و یه دندون سالم ندارم یکبار هم مری ز ...

اندوسکوپی دادی رفلاکس گرید چندداشتی؟ چون میگن فقط گرید سه عمل میکنن.  منم عاجزشدم از دست این رفلاکس ومشکل بلع