2777
2789
عنوان

بیاین بگین جواب این دختر رو چی بدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 82 پست

بلاکش کن به نظرم، کسی که به امام حسین توهین میکنه ارزش نداره باهاش بحث کنی! 

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞. حـرفی؛ سخنـی: https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من ابدا موافق با توهین ب عقاید نیستم ولی هرکسی اختیار تریبون و استوری های خودش رو داره حالا چ خوب بذاره چ بد قطعا شماهم هرچی بگی ن عقیده اش عوض میشه و ن پشیمون میشه

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

چیشدع؟

میگی بخاطر ی استوری بره ب کلانتری بگه

میگم اینطوری زندگی طرف و ب گند میکشونن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
و از اونجایی هم که ... تو سرته هی این لفظو به کار میارینه شرمنده عزیزم من با آدمای ... مغز کاری ندار ...

از شما بعیده 

فقط 46 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم همچین آدمی اصلا ارزش اینو نداره دو ثانیه وقتتو بذاری براش جواب تایپ کنی

بلاک کن بره

اون خودش معلوم الحاله

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

از شما بعیده

این یکی دیگه خیلی اعصابمو بهم ریخت آخه گل

نی نی یار لایک زده قضیه مال حداقل یک هفته پیش تعلیقم شده هنوز ول نمیکنه میاد چرت و پرت مینویسه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید
من که دیگه جوابتو بالاتر دادم و گفتم وقتی بزاریم تو سایت هر خری مثل تو بیاد فحاشی کنه جو سایت رو خرا ...

جوابمو بالاتر دادی بازم فشاری شدی اومدی ... خوری میکنی؟؟ 

الان کی داره فحاشی میکنه؟؟ حالا معلوم شد فحاش کیه 

خر که امثال تو هستند هر چی لیاقت خودشو و خانوادش به بقیه نسبت مبده و معلوم نیست تو کدوم طویله کدوم سگی پس انداخته و بزرگ کرده ک آنقدر فحاش بی‌تربیتید 

حالا میتونی بری ادامه ... خوریم تو سایت انجام بدی چون سیرمونی هم نداری از هفته قبل تا الان که من مسافرت بودم خوردی خوردی سیرم نشدی ... برای ارزونی های بی مغزی امثال تو زیاد تو سایت هست بخورید که سیری ندارید

اسم کاربری منم اشتباه شد میخواستم بنویسم یاقوت اشتباه تایپی شدجای مغز فکر کنم 🍫 تو سرتهالبته اینو ق ...

باز من ممکن اشتباه بخونم یا نشنیده باشم عزیزم

شما که کلا سواد خواندن نداری 

همون💩 هم تو سرت نداری  با همون کامنت اول باید می‌فهمیدم که پوک پوک کلت 

شکلاتتم بخور نوش جان 

اسم کاربری منم اشتباه شد میخواستم بنویسم یاقوت اشتباه تایپی شدجای مغز فکر کنم 🍫 تو سرتهالبته اینو ق ...

با بی ارزشی امثال تو  تو بحث هم نمیکنم فقط توهین بلدید

حالا ادامه بده 

جوابمو بالاتر دادی بازم فشاری شدی اومدی ... خوری میکنی؟؟ الان کی داره فحاشی میکنه؟؟ حالا معلوم شد فح ...

اولا که پس انداختن کار خانوادگی شماست چون شباهت زیادی به همان موجودی که فرمودید دارید

دوم خودتون فحش میدید خوبه حالا که به بقیه میرسه بده فحش؟! برای همینه که میگم خری

چون موضوع به این کوچیکی رو هم نمیتونی بفهمی

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید