2777
2789

یه نفر استوری گذاشته دختره نمی‌شناسمش

به امام حسین بی احترامی کرده منم براش نوشتم زر نزن گفت پارس نکن چی جوابشو بدم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب نده بلاک کن

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید

بگو چراغی را که ایزد برفروزد

هر آنکس پف کند ریشه اش بسوزد

بگو دریا با دهن سگ نجس نمیشه

دیگه هم جواب نده اینا ارزش همکلامی ندارن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
گوه نخور پارس کردن کار ننه ج ن د ت بود اون شب خوب پارس کرد اون جاکش تو‌‌ رو ریخت توش سگ توله حرومزاد ...

@niniyar    

سلام عزیزم خسته نباشید🌹

استفاده از الفاظ نامناسب و بسیار رکیک

تاپیک هم تفرقه انگیز هست ولی علت تگ از طرف من این بود

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید
@niniyar سلام عزیزم خسته نباشید🌹استفاده از الفاظ نامناسب و بسیار رکیکتاپیک هم تفرقه انگیز هست ولی ...

سلام عزیزم 

گوه خوریش ب تو نیومده 

پارس نکن کلمه فارسی اعراب هم نمیگن 

استارتر هم جواب خواسته نه اینکه شما نخود هر آشی بشی ازش سوال چرا بپرسی

نه عزیزم

شما خودخوری می‌کنی😂

سیفون هم بکشی عن بازیت پایین نمیره از بس زیاده 😂

فعلا که شما داری گوه استاتر هم میزنی 🤣😂

خیلی ابسد منی انگار 

نه امثال شما مغز و شعور ندارید گوه خوری اقدامات بقیه رو نکنید بعد میگید نه ما فمنیست گوه بقیه رو هم می‌زنیم 🤣😂

نه عزیزمشما خودخوری می‌کنی😂سیفون هم بکشی عن بازیت پایین نمیره از بس زیاده 😂فعلا که شما داری گوه اس ...

طرز تایپ کردنتو بچه ی کلاس اولی ببینه از خنده میمیره...

کلا به نظرم تعادل نداری خودتو ی جا معرفی کن

به نظرم بیمارستان روان پزشکی رازی هم خوبه(امین اباد سابق)

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید