2777
2789

سلام به مامانای گل نی‌نی‌سایت و دوستای عزیزم. نمی‌دونم شما هم مثل من از چهارشنبه‌سوری دلشوره دارین یا نه؟ هر سال که نزدیکش می‌شیم، یه جورایی دلم می‌لرزه. از چند روز قبلش که صدای ترقه‌ها شروع می‌شه، دیگه آرامشم به‌هم می‌ریزه. پسرم که مثل خودم شده؛ تا یه صدای بلند می‌شنوه، می‌پره و می‌گه ترسیدم. پارسال شب چهارشنبه‌سوری، هر دوتامون تا صبح بیدار بودیم. هر ترقه‌ای که می‌ترکید، قلبم تندتر می‌زد و زیر پتو کز میکردیم خودمم نمی‌دونم چطور آروم شم. فقط به آتیش و شلوغی و خطرایی که ممکنه پیش بیاد فکر می‌کنم. شما چطورین؟ اگه بچه‌هاتونم می‌ترسن، چی کار می‌کنین که دلشون قرص شه؟ یا خودتون چطور این دلهره رو تحمل می‌کنین؟ خیلی دلم می‌خواد یه راهی پیدا کنم که هم خودم آروم شم، هم بتونم به پسرم آرامش بدم. نظرتون چیه؟

نه من نمی‌ترسم 

چون تا پارسال شرکت میکردم و نگاه میکردم امسال باردارم نمیتونم برم

چیز خاصی نیست همش پوچه الکی فقط صدای بلند داره 

نترس اونا دارن میخندن می‌رقصن شما می‌ترسین

کاش اونایی ک برنامه های وحشت برای امشب دارن ببینن

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

انقد ترس نداره بیشتر ترقه هاشون فقط صدا دارن قرار نيست اتفاق خاصی بیوفته

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا. هزاران چو لبنان و آن این فدای یک خشت ایران زمین.          آریامهر عزیز روحت شاد. 

شهر مادربزرگم دوتا داداش داشتن ترقه درست میکردن منفجر شده الان آی سی یو بستری هستند خذا بهشون رحم کر ...

خانوم همسایه ی مام دیروز رفته خرید کنه گوشش آسیب دیده خونریزی کرده وبدبخت یه گوشش شنوایشو ازدست داده 

منم امروز باید برم دکتر و باردارم اینقد میترسم ترقه ای چیزی بندازن نزدیکم و اتفاقی بیوفته خدایی نکرده

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

نه من نمیترسم الان باز یکی دو ساله اومدیم شهر دیگه وضعیت بهتره ولی قبلا تو محله ای که زندگی میکردیم یهه چیزایی میترکوندن که چهارشنبه سوری ها کلا خونه پر دود میشد با اینکه پنجره ها بسته بود البته اونا یک هفته که پیشواز میرفتن ولی روز چهارنشبه سوری قشنگ جنگ  بود صدای ماشینا که اصلا خاموش نمیشد انقدر صداشون بلند بود متاسفانه هیچ راه حلی ندارم صرفا خاطره تعریف کردم