2777
2789

توی تاپیک قبلم یکی گفت خودت باید بری الان من شک افتادم من خیلی وقته لباس ندادم خیاط بدوزه ولی قدیما زنگ میزدن که بیا لباست رو پرو کن جدیدا زنگ‌نمیزنن؟

نه زنگ نمیزنن جایی که من رفتم همون موقع تحویل پارچه گفته که مثلا هفته بعد فلان روز بیا برای پرو ولی اگه خیاط شما چیزی نگفته احتمالا خودش زنگ بزنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه زنگ نمیزنن جایی که من رفتم همون موقع تحویل پارچه گفته که مثلا هفته بعد فلان روز بیا برای پرو ولی ...

من‌چون هفته ی پیش پارچه تحویل دادم‌خیاطم‌گفت لباسو اینور سال نمیتونم آماده کنم گفتم اشکال نداره تا عید فطر آماده کنید فقط دیگه بهم‌نگفت کی بیا واسه پرو

من‌چون هفته ی پیش پارچه تحویل دادم‌خیاطم‌گفت لباسو اینور سال نمیتونم آماده کنم گفتم اشکال نداره تا ع ...

آها اون موقع خودش زنگ میزنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
زنگ میزنن گلم ولی الان دم عیده سرشون شلوغه حتی شاید دیده زنگ نزدی و پیگیر نیستی لباستم برش نزدن

یعنی زنگ بزنم؟چون عید فطرجشنه و من حداقل باید کی دو روز قبلش تحویل بگیرم بدم خشکشویی