2777
2789
عنوان

با دیدن عروس همسایمون برای چندمین بار افتخار کردم یه زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 94 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پدرو مادر مامان من ۴۵سلل قبل طلاق گرفتن الان دوتاشون فوت کردن ولی هنوزم که هنوزه عواقبش تو زندگی مام ...

میگم، واقعا طلاق معامله ای دو سر سوخت.

هیچ کدوم از دو طرف سود نمیکنه.

الان هم اون مرد زندگیش باخته، هم خانم.

اون آقا هم چند وقت با اون زن میپره، بعد میبینه، نه خبری نبوده، این وسط زن، زندگی و بچه هاشو از دست داده

از هر ۲۰ تا زندگی زناشویی میتونم بگم ۹تاش خیانت رو تجربه کردن

منظور تون مردهایی هست که خیانت کردن یا کل آمار خیانتها از زن و مرد ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مردایی که خیانت میکنن خاک دو عالم تو سرشون ولی امان از زن های هرزه ای  که زندگی هم نوع خودشونو میپاچن برای یکی از فامیلای دور ماام اتفاق افتاد مرده یه دختر ۱۷ ساله ام داره الان؛ اون موقع که دخترش ۱۲ ساله بود با ی زنه دوست شد زنه میدونست زن داره بچه داره گف طلاق بگیر هی نشست زیر پاش طلاق داد زنشو الآنم اون خانوم یه پسر ۵ ساله داره و با هم ازدواج کردن خدا بزنه کمر اون‌ زن هرزه که زندگی ی خانوم و خراب کرد (زنه اول مرده رفته بود جلو در خونش گفته بود تو رو خرابه های خونه من خونه زندگی ساختی من براش پول جمع کردم ریخت پای تو تو جمع نکن نریزه پای نفر سوم .

نه بابا کل آمار اونقدر زنای متاهل کثافت وجود داره

ما یه طایفه ی بزرگیم، همه ازدواجا هم فامیلی، همه با هم فامیل و ...

کوچکترین کار هر کس، تو طایفه پخش میشه.

جدیدا ، تو فامیل ، متاسفانه ، متاسفانه، داره گند خیانت خانمها در میادش.

واقعا وحشتناکه.

اونم میگم تو همچین فامیلی که همه از هم خبردارن.

نه بابا کل آمار اونقدر زنای متاهل کثافت وجود داره

آمار شما میشه 45٪ ، طبق آمار پلیس در شهرهای بزرگ 40٪ زنان متاهل خیانت میکنن . پس آمار کل باید بیشتر از آمار شما باشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مردایی که خیانت میکنن خاک دو عالم تو سرشون ولی امان از زن های هرزه ای که زندگی هم نوع خودشونو میپاچ ...

یکی از خانمهای آشنای ما، نشست پای یه آقایی، خیلی معروف، فامیلیشو بگم همه میشناسن.

یه بچه هم داشت مرد، زنش طلاق داد، این بی شرف گرفته.

جالب خود این خانم ، سالها پیش بخاطر خیانت طلاق گرفته بودا

نه بچه ندارمهمون تایم حامله بودم داستانش مفصله بچم توی شکمم مرد 💔

با دیدن این پست فقط به ذهنم میاد که شوهر شما یه ادم بی لیاقته که لیاقت همسری مثل شما و بچتونو نداشته..

انشالله که تقاص دل شکسته شمارو پس میده

رَود ذرّه ای گر ز خاکت به باد        به خون من آن ذرّه آغشته باد

از همه اینا که بگذریم

چقدر مادرشوهرش عوضی بود از خدا نترسید که تهمت دروغ میبست به مادرزن پسرش؟؟ 

استار چطور فهمیدی علت طلاقشون خیانته؟ یعنی خانمه همینجوری اومد توی کوچه داد زد که آره شوهرم بهم خیانت کرده؟ 

اصلا اون از کجا میدونست مادرشوهرش پشت سر مادرش دروغ گفته

مردایی که خیانت میکنن خاک دو عالم تو سرشون ولی امان از زن های هرزه ای که زندگی هم نوع خودشونو میپاچ ...

یه مثال ترکیه ای هست میگه وقتی یه زن  به زن دیگه هم نو ع خودش رحم نمیکنه پس از مردا هم نباید انتظار وفاداری داشته باشن