2777
2789

همسرم شغل اصلیش مغازه داره اما باغ هم داره.پارسال شوهرم مغازه بود زنگ میزد ک بابا و مامانم میان دنبالت باهاشون برو باغ ...و من می رفتم باهاشون چون باغ پدرشوهر و شوهر پیش هم هس.باغ شوهرم خییلی کمه .خب منم مجبور بودم‌برای باغ اونا هم کمک کنم.حتی ب شوهرم بهانه آوردم نمیتونم کاردارم مجبورم می‌کرد.اگه شوهرم خودش میومد باهام میرفتیم مشکلی نداشتم مشکلم اینه با پدرشوهرم اینا ک آدمای پرتوقع و بدی دیدم میرفتم انگار شوهر نداشتم.

نمیخوام امسال مث پارسال شه چیکار کنم...شوهرمم بچه ننه هس اینم بگم

نمیدونم ب مادرشوهرم بگم یا ن ...

ب شوهرم ک میگفتم نمیرم میگف برو حال و هوات عوض میشه....!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بآش..شوهرم بهانه میاره من مغازه دارم نمیرسم چجوری بیام

بگو میرم ولی کار اونا رو انجام نمیدم.

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
بیشتر ببینید