2777
2789

۱۶ سالمه 

موهام تا باسنمه 

خیلی موخوره داره 

موخوره گیری هم میگن به درد نمیخوره 

کراتین و پروتئین تراپی هم میگنریزش شدید میاره

به نظرتون موهامو پروانه ای بزنم که هم یکم از موخوره های پایین بره هم خیلی کوتاه نشه و هم قشنگ باشه؟

بعد اگه بزنم این مدل 

همیشه باید سشوار و اتو بکشم تا خوب وایسع یا لازم نیست؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

موخوره چرا بد باشه خوبه بعذش باید روغن ارگان بزنی

میگن دوباره با شدت بیشتر برمیگرده

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید
من پروانه ای زدم تقریبا همش بالا میبندم حوصله اتو ندارم

اگه بخوای باز بزاری باید همش اتو و سشوار بکشی؟

بیشتر ببینید

مو این همه بلند می بینم یاد فیلم حلقه میوفتم می ترسم. از نظر من بیست سانت کوتاه کن قشنگ تر هم می شه یه خط صاف باشه، مدل دار نزن. اتو مو که خوب نیست. سشوار هم خیلی داغ نباشه و اگر سشوار استفاده می کنی کاملا موهاتو خشک نکن. شامپو هم شامپوی مناسب بگیر خیلی موهات خشک نشه. برای شستن سر هم موهاتو چنگ نزن. با شامپو کف سرتو کامل با انگشت هات ماساژ بده تا تمیز بشه بعد کفی که به ساقه موهات میرسه کافی هست لازم به چنگ زدن نیست. بعضی نرم کننده ها برخلاف ظاهر نرمی که به مو میدن، مو رو از درون آسیب پذیر می کنن و باعث موخوره می شن. تغذیه خوب هم روی جنس مو موثر هست.

مو این همه بلند می بینم یاد فیلم حلقه میوفتم می ترسم. از نظر من بیست سانت کوتاه کن قشنگ تر هم می شه ...

دلم نمیاد کوتاه کنم اصلا 

آخه مدل پروانه ای هم خیلی ترند شده 

بیشتر ببینید