2777
2789

ممنونم که اومدی❤️

خیلی گیر کردم بین رفتن به سفر یا نرفتن

اصلا نمیدونم چیکار کنم کنکوریم دلم میخاد بمونم درس بخونم ولی مامانمم مغزمو گذاشته تو فشار شما میگین چیکار کنم🥲

خیلیییییی خییلیی دو دلم چی بگم بهش بگم باشه یا نه

ممنونم که تا اینجا خوندی ممنون میشم برام یه صلوات هم بفرستی❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای همین میگن رقابت تو عید ب نفع کسایی ک میخونن ، چون ی سری ک میرن سفر ، ی سری شروع میکنن ب خوندن جمع بندی یا ازمون دادن خیلی از داوطلبا همین موقع ها میریزه رقیب کمتر میشه

.

چند روزه؟

اگه تا الان بکوب و حسابی خوندی

از این سفر به عنوان استراحت استفاده کن

ولی نه اینکه کلا رهاش کنی. کتاباتو با خودت ببر

تو وقتای اضافی تست بزن و از هر فرصتی استفاده کن

اگه تا الان شل گرفتی و خیلی نخوندی

عید فرصت خوبیه تا خودتو به بقیه برسونی و بشینی بخونی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
برای همین میگن رقابت تو عید ب نفع کسایی ک میخونن ، چون ی سری ک میرن سفر ، ی سری شروع میکنن ب خوندن ج ...

چق حرفت به دلم نشست🥲❤️ راست میگی خیلی راست میگی

کنکور من درسته شهریوره ولی به قول شما عید به نفعه..🥲

برای همین میگن رقابت تو عید ب نفع کسایی ک میخونن ، چون ی سری ک میرن سفر ، ی سری شروع میکنن ب خوندن ج ...

پس شما حرفت اینه نرم مگه نه؟🥲 چون واقعا خیلی کمکه بهم راست میگی بخدا🥲

ببین فقط بخون ادای درس خوندن در نیار جدی بخون اگر جدی نخونی نمیتونی جواب حسرت هاتو بدی

باهات موافقم🥲❤️منن خییلی دلم میخاد بخونم فقط به شک افتاده بودم برم یا نرم..! مثل اینکه باید بازم مثل چند دفه قبل بهش بگم نمیریممم مامان منو تو درسته حرف شماهم همینه🥲؟

چق حرفت به دلم نشست🥲❤️ راست میگی خیلی راست میگیکنکور من درسته شهریوره ولی به قول شما عید به نفعه..� ...

منم مثل تو کنکوری بودم حالتو میفهمم

من چه عروسیا و تولدا و مهمونیا و سفرارو کنسل کردم و نرفتم.

تهش چیشد دنیا ب اخر رسید؟ بازم میتونی بری سفر .

حقه اینکه اب و هوات عوض شه ، سرت باد بخوره

اینارو هم نخور 

ی سریا ول میکنن میرن عشقو حال بنا ب استراحت 

تو میفتی جلو اون تایم از بقیه، بشین جمع بندی کن قشنگ بخون دو سه روز اول عیدو خوش بگذرون بعد بشین پای درسات

.

برو سفردرس رو جبرا ن کن تایمش رو

بدبختی اینه من اینطوریم که از سفر بیام پنج روز طول میکشه باز برگردم به حالت قبل و درس خوندن دوباره الان افتادم رو دور درس خوندن🥲