2777
2789
عنوان

چله دعای توسل گروه کاربر سایه 💚💖

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 98 پست
﷽اللهم عجل لولیک الفرج به حق انبیاء و ائمه و شهدا 🤲 روز چهارم چله دعای توسل ۳ فروردین یکشنبه ✅️@del ...

سلام خونده شد 

ان شاالله حاجت روا باشن💚

یا زهرا 💚صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) 💚اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک 💚ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت💚دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

﷽اللهم عجل لولیک الفرج به حق انبیاء و ائمه و شهدا 🤲 روز چهارم چله دعای توسل ۳ فروردین یکشنبه ✅️@del ...

سلام روز چهارم خوندم

انشاالله حاجتروایی همه دوستان🤲

التماس دعا از همه عزیزان🙏

@آرسامم    

سلام عزیزم حلال کن دیروز نوبت شما بوده امروز نوبت اونیکی دوستمون من به جای شما دوستمون  delbarjazaab رو تگ کردم .امروز که نوبت ایشون هست به نیت شما و سلامتی آرسام جان خونده میشه .من جا به جا اعلام کردم نفر ۴ و ۵ جاهاشون عوض شده .الان متوجه شدم معذرت میخوام ازتون 

الهی همتون حاجت روا باشید 🙏💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
بیشتر ببینید

اللهم عجل لولیک الفرج به حق انبیاء و ائمه و شهدا 🤲

روز پنجم  چله دعای توسل ۴ فروردین دوشنبه ✅️  

@آرسامم    سلامتی و شفای آقا آرسام و حاجت زهرا خانم 

سلام روز پنجم به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی تمام اعضای چله ، مخصوصا شما که  نوبتتون هست خونده شد  .ثواب قرائت دعای توسل هدیه شد به انبیاء و ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو .الهی سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی همه اعضای چله 🤲

الهی به امید خدای مهربون  تاپایان چله همه حاجت روا باشید و همراه عزیزانتون عازم زیارت مشهد و کربلا و قم و نجف بشید🤲🌺

‍ 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
بیشتر ببینید
@آرسامم سلام عزیزم حلال کن دیروز نوبت شما بوده امروز نوبت اونیکی دوستمون من به جای شما دوستمون del ...

سلام خواهرگلم

چه اشکالی داره

مسئله ای نیست

خداببخشه حلالت باشه

میشه خواهری برای شفای آرسام دعاکنی

خداخیرت بده

میشه برای شفای پسرم صلوات بدین  لایک کنین منم بفرستم براتون  

سلام خواهرگلمچه اشکالی دارهمسئله ای نیستخداببخشه حلالت باشهمیشه خواهری برای شفای آرسام دعاکنیخداخیرت ...

بله چشم گلم به شرط لیاقت دعاش میکنم الهی به بزرگی خداوند و حرمت ائمه و شهدا سلامتیشو همین امشب بدست بیاره 

براش سوره واقعه میخونم .توکل بر خدا 🤲🌺

بیشتر ببینید
بله چشم گلم به شرط لیاقت دعاش میکنم الهی به بزرگی خداوند و حرمت ائمه و شهدا سلامتیشو همین امشب بدست ...

خداخیرت بده انشاله

به حق این شب عزیزحاجت رواباشی

امام علی واسطه ی حاجتت باشه

میشه برای شفای پسرم صلوات بدین  لایک کنین منم بفرستم براتون  

سلام روز پنجم خوانده شد انشالله  به حق این شب عزیز حاجت روا بشن الهی امین 🤲

سایه جان فک می کنم روز دوم نویت شما بود دوستم فاطمه فراموش کرده بود بخونه مراسم احیا داشت سرش شلوغ بود ازم خواست از شما حلالیت بگیرم انشالله به حق این شب عزیز حاجت روا بشید ،💚 تو مراسم احیا همه ی اعضای چله رو یاد کردم انشالله به برکت همین شب همگی حاجت روا باشن 🌹

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام روز چهارم خوانده شد

التماس دعا🌹

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  

اللهم عجل لولیک الفرج به حق انبیاء و ائمه و شهدا 🤲

روز پنجم چله دعای توسل ۴ فروردین دوشنبه ✅️  

@آرسامم‍    سلامتی و شفای آقا آرسام و حاجت زهرا خانم 

سلام روز پنجم به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی تمام اعضای چله ، مخصوصا شما که نوبتتون هست خونده شد .ثواب قرائت دعای توسل هدیه شد به انبیاء و ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو .الهی سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی همه اعضای چله 🤲

الهی به امید خدای مهربون تاپایان چله همه حاجت روا باشید و همراه عزیزانتون عازم زیارت مشهد و کربلا و قم و نجف بشید🤲🌺

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
﷽اللهم عجل لولیک الفرج به حق انبیاء و ائمه و شهدا 🤲 روز پنجم چله دعای توسل ۴ فروردین دوشنبه ✅️ @آ ...

خوندم ان شاء الله دوست عزیز حاجت روا بخیر بشند 🤲❤️🌹

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بیشتر ببینید

سلام خانم ها یکی از کاربرها چله دعای توسل برمیداره ، روزی که نوبت شهید سامانلو بوده حاجت روا میشه برای دلگرمی میفرستم بخونید.خواب شهید عزیز رو دیده  😍

الهی همه شماهم حاجت روا باشید از دعای خیر ائمه و شهدا 🤲💚💖💖💖💖

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15842945/شهید-مدافع-حرم-سعید-سامانلو

بیشتر ببینید