2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61253 بازدید | 957 پست
افرین دقیقا منم همین حس رودارم_خداروشکر اخه همه میگن تومشکل داری که ناراحتی شوهرت اینطوریه😂

نه من دوست دارم زنگ بزنه بگه کجایی چیکارا میکنی چجوری میای کی میای بیام دنبالت؟ این شبم نیام خونه شک نمیکنه کجام🤨

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قضاوت کردم؟ گفتن بچه نیارین گفتم به کسی ربطی نداره

نگفتن شما نیارید 

نگفتن همه بچه نیارن

گفتن توی خانواده ای که سلامت روانی نداره بچه نیارید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

خوشبحالتون واقعا خوشبحالتون که آزادین هم از شوهر هم از خانواده برای من هردو متعصب و شکاکن و متاسفانه نمیتونم طلاق بگیرم خانوادم بدتر از شوهرمن تمام عمرم زندانی بودم 😔

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

بعد شوهر من همه جارو میگه خودت تنها برو کلا حال نداره هیچ کجا باهام بیاد

اینم خوب نیست . عمه منم از اول شوهرش اینطوری بود . نه واسه خونه حرید میکرد ته جایی میرفت . عمه ام همه کاراشو خودش تنها انجام میداد

اره دقیقا منم کلافه شدم یعنی توهرتاپیکی نظردادم یک مرد علاف درخواست داد

نه رد کن نه قبول بذا یمونن خماری 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خیلی دوست دارم چقد خوشحال شدم بعد یمدت دوباره پیدات کردم خیلی خانوم باشخصیتی هستی

سلام.من شرمنده لطف شما شدم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

شوهر من اعجوبه ای هست 

من هر دوتا مشکل رو با هم دارم همسرم بد دل و شکاک هست اما اصلا کنترلر نیست یعنی اگر سه روز هم خونه نیام حتی زنگ نمی زنه کجایی همیشه می گه کارات رو خودت بکن حتی راه دور بخوام برم باید تنها برم 

ولی ازون ور خیلی بهم تهمت می زنه و اذیتم می کنه

اره واقعا الان اسی گارد گرفته ولی بخدا اینجورمردا هم اندازه مرد بد دل وشکاک رواعصابن😂

نه گارد نگرفتم میفهمم چی میگی . شوهر منم انقدرم بیخیال نیست ولی اصلا کاری به روابط کاری من و لباس پوشیدنم و بیرون رفتنم نداره . فقط شب هر جا بگم میرم خودش منو میرسونه