2777
2789

پشت کنکوریم، خدا شاهده انگار سه سال هست از زندگی عقب افتادم. دلم یه تغییر درست و حسابی میخواد، که بهتر درس بخونم، که وزن کم کنم، که به پوستم و ظاهرم توجه کنم، که رو اخلاق و رفتار و سوادم کار کنم، اما هر بار شروع میکنم بعد چند روز ولش میکنم چون یه عده هم میشینند کنارم و میگن: دختر درست رو بچسبببب برای این کارا وقت هست.

اما خدا شاهده حالم از خودم بهم میخوره، از بدنم، از قیافم.. حس میکنم یه زن ۳۰-۴۰ ساله شدم... اون نوجوانی و نشاط تو من باقی نمونده..! خیلی پشیمونم تو این وضعیت گیر کردم، کاش مثل دوستام یه دانشگاهی میزدم و میرفتم نه اینکه به امید دانشگاه های برتر بمونم..

کلی اضافه وزن آوردم.. پوستم تو وضعیت خوبی نیست.. رفتارمم خیلی گند شده و فقط پاچه این و اونو میگیرم

این کاربری دست چندین نفر است.

عزیزم روزی ده دقیقه به پوستت رسیدن، روزی یه ربع ورزش کردن هدر دادن وقت نیست بلکه سرمایه گذاری هست

شاداب تر میشی، انرژی و انگیزه ت بیشتر میشه

تنها کسی که می‌تونه بهت کمک کنه خودتی ، با تمام وجودم اینو باور دارم

امسال میشم physiatrist :)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برای یه سری هدفا باید یه تتیمی از خوشیت بگذری طبیعیه

ی متن جالب خوندم میگفت یا تا۳۰ سالگی سختی بکش بعد خوشبخت زندگی کن یا برو پی خوشگذرونی و دیگه غر نزن که چرا به هیچ جا نرسیدم

من همسرم تا۲۸ سالگی درگیر درس بود و هیچی

ولی موفق شد و کارش گرفت الان بهترین زندگی و میکنیم هنوزم سختی داره ولی می ارزه

یچیز بگم ناراحتت هم میکنم ولی ببین بچسب به درست و به این چیزا فکر نکن. بوقتش به پوستت میرسی خوشکل ترم میشه. الان فقط درس بخون. چای خوب که قبول بشی.  بعد پول میدی همه کاریم میکنی

عزیزم روزی ده دقیقه به پوستت رسیدن، روزی یه ربع ورزش کردن هدر دادن وقت نیست بلکه سرمایه گذاری هستشاد ...

اخه مشکل اینکه اینقدر طول نمی‌کشه.. اگه ورزش بخوام بکنم باید کم کم نیم ساعت بکنم.. کنارش باید رژیم بگیرم که باعث ضعفم میشه.. به پوست رسیدگی کردن هم خود ماسک ها نیم ساعت باید رو صورت باشن..

ببین میفهمم چی میگی..بهونه هم نمیارمااا اما این درس دست و پای منو خیلی بسته و بدتر اینجاست که دیگه انگیزه نمونده

این کاربری دست چندین نفر است.

لعنتتتتتت به این کنکور 

کل زندگی یه جوون رو از بین میبره

بابا خبری نیست توی دانشگاه

برو یه مهارت یه حرفه که دوسش داری رو یاد بگیر بخدا خیلی بهتره 

چندین سال دانشگاه و هزینه و وقت تلف کردن هیچ فایده‌ای نداره

اخه مشکل اینکه اینقدر طول نمی‌کشه.. اگه ورزش بخوام بکنم باید کم کم نیم ساعت بکنم.. کنارش باید رژیم ب ...

مشکل میدونی چیه؟ کمال گرایی ،‌میخوای همه رو به بهترین نحو انجام بدی ولی لازم نیست، نصفه نیمه انجام بده

من خودم روزانه یه ژل اسکراب میزنم روی صورتم  دو دقیقه ماساژ میدم میشورم بعد یه مرطوب کننده میزنم اونم دو دقیقه و تمام

روزانه یک ربع با آهنگ ورزش های معمولی انجام میدم

رژیم هم نگرفتم، یه کم کربوهیدرات کمتر میخورم، بیشتر مرغ و گوشت و حبوبات میخورم

تو یک ماه با همین کارا ۴ کیلو کم کردم. حالم هم بهتره

اخه مشکل اینکه اینقدر طول نمی‌کشه.. اگه ورزش بخوام بکنم باید کم کم نیم ساعت بکنم.. کنارش باید رژیم ب ...

ماسک رژیم ورزش بذار واسه بعدا ماسک اونم خونگی تاثیری نداره

فعلا یه شوینده ضدآفتاب و مرطوب کننده بگیر کم کم اوکی میشه پوستت

کاملا هم میفهمم درس باهات چیکار کرده. منم پشت کنکور بودم اضافه وزن پیدا کردم مثل آدم درس نمیخوندم همیشه هم از خودم ناراضی و بیزار بودم

الانم دو ساله پزشکیم تموم شده

میدونی با ۵ دقیقه روتین داشتن حالا پوستی یا ورزش وقد منظم تر میشی

اعتماد به نفست بیشتر میشه

اینایی که میگن فقط بچسب به درست طرز فکر قدیمی دارن

من راه تورو قبلا طی کردم ، هیچ جا نمی‌رفتم هیچ‌کار نمیکردم که درس بخونم ولی آخر هم با کیفیت نمیخوندم

اینکه بخوای رشته خوب و دانشگاه خوب قبول بشی کار اشتباهی نیست.کار درستی کردی.فعلا وقت رژیم و کارای پوستی نیست.بیخیالش شو بعد از کنکور وقت داری برای این کار.الان فقط حواست یکم به خوراکت باشه که خیلی زیاده روی نکنی یا چیزای بی خاصیت و پرکالری نخور مثل هله هوله و شیرینی جات اما غذای مقوی را کم نکن. اما ورزش اتفاق زمان کنکور لازمه چون حالتو بهتر میکنه.لازم نیست نیم ساعت باشه ده دقیقه هم اگه هر روز باشه خوبه و موثر.5دقیقه گرم کن و ئایاده روی تند یا درجا بزن و 5 دقیقه هم حرکت کششی.کلیپ آموزشی هم هست برا ورزش 5 دقیقه ای.اینجا هم وقتتو تلف نکن.