2777
2789
عنوان

چرا مدارس سمپاد و نمونه دولتی اینجورین👀 الان یهو‌یادم افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 25 پست
من تیزهوشان شهرستانم مدیرمون تموم تلاششو کرد جدا

مدیر خدایی وظایف خودشو خوب انجام میداد 

ولی از دبیرا راضی نبودیم هیچکدوم 

همه بیرون کلاس میرفتن 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخترم امسال دهمه سمپاد قبول شد میگه فقط جو رقابتیش با مدارس دیگه فرق داره وگرنه معلماش هیچی درس نمیدن   فقط حجم زیادی تست وامتحانای سخت باید بدن از مهر تا الان نفس نکشیده  عیدم کلی   تست  فرستادن حل کنن

نظام قدیم بودی؟منم سمپاد بودم همینطور بود

اولین نسل نظام جدید 

پوستمونو کندن 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

وای دقیقا مدرسه من الان نمونه‌ست اصن چه فکر می‌کردم چی شد بدجور خورد تو ذوقم.معلما بیشتر دارن بازنشسته میشن و اصن حوصله تدریس ندارن و این رو صراحتا بیان میکنن سر کلاس

بعد کل امتحانا تسویه.فقط بلدن روی کلاس فوق پنجشنبه مانور بدن.

تازه من راهم دوره نمیتونم تو اون کلاس شرکت کنم،یزیدا کل امتحانا رو از سوالاتی که تو فوق حل کردن میدن.حتی یه عدد عوض نمیکنن:/

دبیرای ما بعضیاشون واقعا خوب بودن ولی امتحانا در حد المپیاد بود لامصب

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید
دخترم امسال دهمه سمپاد قبول شد میگه فقط جو رقابتیش با مدارس دیگه فرق داره وگرنه معلماش هیچی درس نمید ...

موفق و تندرست باشن انشاالله 

همین جو رقابتی اگه درست پیش بره همه بچه‌ها جای فوق‌العاده ای قبول میشن. آمار قبولی مدرسه ما همیشه خوب بود 

ولی دبیرا کم کاری میکردن دیگه 

دبیرای ما بعضیاشون واقعا خوب بودن ولی امتحانا در حد المپیاد بود لامصب

وای وای یادم ننداز 

من قشنگ گریه میفتادم موقع امتحانا 

وای دقیقا مدرسه من الان نمونه‌ست اصن چه فکر می‌کردم چی شد بدجور خورد تو ذوقم.معلما بیشتر دارن بازنشس ...

می‌دونی آدم تو مهم ترین سالهای زندگیش اینطوری از درس و مدرسه ضد حال بخوره خیلی حرص درآره.

اجازه تدریس معلم آقا میدن ؟؟

من از جدیدا پرسیدم معلم آقا آوردن باز اونا حرفه ای تر تدریس می‌کنن