2777
2789
عنوان

خط دوم بی بی چک خیلییییی کم رنگ بنظرتون باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 87 پست
انشاءالله دل درد شدید داشتم امروز حالم خیلی خوبع اصلا درد ندارم بنظرت خوبه دیگ دلدردم قطع شده آخه دی ...

شاید بخاطر موعد پریودت بوده الان گذشته بهتر شدی ، ان شاالله که خارج رحمی نباشه ، سالم و سلامت باشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا نمیری سونو مطمئن بشی؟؟ چند روز بعد موعدته؟

شهرمون خیلی بد نوبت میدن تازه دوروزه فهمیدم باردارم دکترم بزور از سونوگرافی برام نوبت گرفت اونم بزور امروز ساعت ۵ باید برم 

آره از موعدم ۳ روز گذشته بود یکسرم دل دردیکطرفه داشتم درحدی که انگار دارم سوراخ میشم الان امروز حالم ...

والا عشقم ۸۰ خیلی کمه ...زودتر برو یه سونو بده خدای نکرده لولتو از دست ندی .انشالله که سرجاشه اگه نبود سقط کنی واسه بارداری بعدیت دچار مشکل نشی

نه بعد ربع ساعت افتاد

نه عزیزم تا پنج دقیقه درسته

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید
ان شالله خبر سلامتی رو بهمون بدی عزیزم

انشاءالله از وقتی فهمیدم خیلی ناراحت بودم غذام نمیتونستم بخورم تا دیشب رفتم بیرون دکتر داروخونه کلی باهم حرف زد آرومم کرد اومدم خونه یکمی اشتهام باز شد