2777
2789

بخاطر لک لانه گزینی میخواد رگام بزنم

مشکلی ایجاد نمی کنه واسه جنین؟

قبل سقط داشتم و اون موقع هم رگام زدم

الان خیلی واسه بچه نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رگام؟ مطمئنی؟ رگام رو هفته ۲۶تا ۲۸ میزنناونم در صورتی ک مادر گروه خونی منفی و پدر مثبت باشه میزنن

من گروه خونیم منفی هست

دکتر میگه چون لکه خون لانه گزینی داشتی برای اینکه خونت با خون جنین قاطی نشه بزن

البته آزمایش کومبکس غیر مستقیم دادم خداوشکر منفی بود 

اون دیگه چه دکتریه برو از دکتر دیگه بپرس منم سر دوتا بچه هام تزریق کردم ۲۸ هفته باید بزنی مال کسایی ...

تو نت هم نوشته هر جا مادر گروه منفی لکه خون دید باید بزنه

من لک لانه گزینی داشتم 

من گروه خونیم منفی هستدکتر میگه چون لکه خون لانه گزینی داشتی برای اینکه خونت با خون جنین قاطی نشه بز ...

لکه لانه گزینی رو همه دارن ها

ب لانه گزینی ربطی نداره

اگر خونریزی دیگه ای داشته باشی اون فرق میکنه

بنظرم با ی دکتر دیگه مشورت کن ب هرحال تشخیص پزشک مهمه

لکه لانه گزینی رو همه دارن هاب لانه گزینی ربطی ندارهاگر خونریزی دیگه ای داشته باشی اون فرق میکنهبنظر ...

تو شهر کوچیکی هستم این بهترین دکترشه

آزمایش کومبکس دادم شکر خدا منفی بود 

اگر بزنم مشکلی خطر داره به نظرتون‌؟

تو نت هم نوشته هر جا مادر گروه منفی لکه خون دید باید بزنهمن لک لانه گزینی داشتم

نت رو ول کن برو پیش یه دکتر دیگه بپرس خیالت راحت بشه منم خونریزی کردم برام ۱۲ هفته زد اثرشم تا ده هفته میمونه بعدم ۲۸ هفته زدم اخه ۴هفته هنوز قلب تشکیل نشده حتی سونو بری هیچی دیده نمیشه من ۵ هفته هم خونریزی کردم حتی شیافم نداد گفت اصلا شاید پوچ بود فقط باید صبر کرد تا ۸ هفته 

نت رو ول کن برو پیش یه دکتر دیگه بپرس خیالت راحت بشه منم خونریزی کردم برام ۱۲ هفته زد اثرشم تا ده هف ...

باید چیکار کنم...

دکتر دیگه ای هم ک هست ۴ طبقه پله داره بدون آسانسور ...

نمی تونم از پله بالا برم

مادرم هم مریضه

شوهرم هم که نمیره 

الان نباید بزنی هفته ۲۶باید بزنی 

از یه دکتر دیگه بپرس حتما

من اون آدمم ک تو مهمونی همه دورم جمع میشن میگم و می‌خندیم ...اما هیشکی نمیدونه من ۳ماهه هر لحظه آرزوی بدی دارم و دلم ناارومه.. خیلی ناراحتم😥