2777
2789

شوهرم دست بزن شدید داره

خونوادش افتضااااحن

مدام کتکم میزنه بعد پروپرو میاد رابطه هم میخواد و این چرخه مسموم مدام تکرار میشه

الان عید میخوام برم شهر خونه بابام شوهرمم آویزونمه 

قبل آخرین دعوا قرار بود بعدش بریم شهر خونواده ی اون

وای من نمیتونم یه روز هم بین اون قوم الظالمین وحشی که هزار بار بخاطرشون کتک خوردم و اصلا زبونشنو هم نمیفهمم دووم بیارم. حالم بد میشه سکته میکنم میبینمشون
خیلی بی فرهنگن با عالم و آدم و تمام فامیلاشون هم قهرن. باباش مداام داره غیبت داداشش و فامیلاشو میکنه که آره اونا بد و شیطانن همه بهمون بدی میکنن ما خودمون فرشته ایم

چی میشد با منم مثل صد نفر دیگه فامیلاشون قهر میبودن

چیکار کنم واقعا

تازه دعوای آخری که سرش کتک خوردم هم این بود که مادرشوهرم کرم ریخت گفت حتماااا سال تحویلو باید بیاین خونه ی ما

شوهرمم بخاطر حرف مادرش محکم کوبید پس سرم انگار آجر تو سرم خورد شده بود

ما از قبل برنامه داشتیم سال تحویلو بریم خونه ی بابای من. چون یلدا رو خونه مادرشوهرم بودیم. خونواده شوهرمم هفته پیش چند روز اومدن خونه ی ما و موندن و تازه دیدیمشون. من خونوادمو بیشتر از یه مااهه ندیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا چقدر سخت سعی کن ازشون دوری کنی اگر درست نمیشه قطعی تصمیم بگیر

تصمیمم قطعییی طلاقه

ولی الان چطوری طلاق بگیرم

شوهرم میگه من دادخواست نمیدم خودت برو بده

زن هم تو ایران حق طلاق نداره

باید مهرمو به اجرا بذارم

الان هم که همش تعطیلیه

هرکس بره خونه پدر مادر خودش.ما اینکارو میکنیم.

خیلی خوب میشه ولی اگه بهش بگم بازم منو کتک میزنه

بخدا اصلا دوس ندارم اونم بیاد خونمون از بس که جلوم به مادرم فحش داده و بی احترامی کرده خجالت میکشم با هم رو در روشون کنم

در حالیکه میدونم شوهرم چقدر دریده است و مادرم روحش خبر نداره به چه موجودی داره محبت میکنه

واااااااا

به خاطر خانواده ی شوهر طلاق اشتباهه، بلد باش چجوری زیر آبی تو پدرشون رو در بیاری، چرا تو طلاق بگیری، عید برو، خوب بخور ، آروم کار کن، بی محلی واضح به مادرشوهر کن، البته جلو شوهرت سکوت مطلق کن ، اونجا حرف نزن، نگاه شوهرت هم نکن، میفهمه بهش نگاه هم نمی کنی، بخور و کار نکن، و بی محلی پنهانی و توهین پنهانی، الان تو این گرونی کسی دوست نداره تو بخوری و کار نکنی تازه بی محلی هم کنی، خودشون میندازنت بیرون، اتفاقا بمون و لج همشون در بیار، نزار تیمشون به هدف بخور، یه تنه عروس میتونه خانواده ی وحشی رو رام کنه، دیدم که میگم

واااااااابه خاطر خانواده ی شوهر طلاق اشتباهه، بلد باش چجوری زیر آبی تو پدرشون رو در بیاری، چرا تو طل ...

یه بنده خدایی میگفتن انتقام یک سال بدی شوهرش رو تو عید با رفتار سیاستش از خانواده ی شوهرش میگیره به طوری که یک سال اونها اسفند رو آتیش میشن، تازه مادرشوهره به شوهره گفته دیگه حق نداری زنت بیاری ، بخوره و رفتارش غلط باشه، کاری کرده اونها از دستش... به زمین می کوبند

واااااااابه خاطر خانواده ی شوهر طلاق اشتباهه، بلد باش چجوری زیر آبی تو پدرشون رو در بیاری، چرا تو طل ...

عزیزم همه ی اینا رو امتحان کردم نشد

خیلی وحشین انگار جز انسان های اولیه ان

باباش با همهههههههه دعوا کرده و قهر کرده

برادر خون برادرشو میخوره

شوهرم مدااام کتکم میزنه. بمونم و کتک بخورم؟ ممکنه هر لحظه بکشتم. مدام تهدید به قتلم میکنه میگه نمیذارم از این خونه زنده بری بیرون و زندانیم میکنه و بعد کتک گوشیمو ازم میگیره تلفن خونه رو قطع میکنه

بهشون تیکه نمیتونم بندازم چون وقتی صد در صد احترام میذارم هم بعدش شوهرم به یه بهونه مسخره منو کتک میزنه

واویلا به روزی که کوچکترین حرف دو پهلویی به خونوادش بزنم

خوب طلاق بگیره، یا باید اون اونها رو بسوزونه ، یا عرصه رو خالی کنه و خودش رو کلا راحت کنه

میگه قوم وحشی هستن,بره خونه اونا اینکاررو کنه,باهم میگیرن میزننش

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
میگه قوم وحشی هستن,بره خونه اونا اینکاررو کنه,باهم میگیرن میزننش

دقیقا میتونم تصور کنم اگر حرفی بزنم پدرشوهرم وشوهرم باهم وحشی میشن و منو میکشن

مادرشوهرم و برادرشوهرمم ذوق میکنن و دست میزنن تشویق میکنن

این یه چیز عادیه از نگاه من