2777
2789

سلام خانما من در مورد افسردگی زیاد تاپیک دارم 

خیلی ساله که درگیرم و درمان نشده 

دفعه آخر یک سال و نیم پیش بود رفتم دکتر و مشاوره بعد از یک سال رفت و آمد و هزینه درمان نشد آخرش مشاوره گفت یه مورد سخت هستی دکتر هم گفت یا شوک درمانی یا بستری حالا بماند که من شرایطشون رو نداشتم و ادامه ندادم 

الان سوالم اینه چجور با مصرف دارو خوب میشید؟ 

من شبی ۷-۸ تا قرص می‌خوردم یعنی کلا ۱۰ـ۱۱ مدل قرص مصرف میکردم در طول روز ولی خداییش دریغ از ذره ای حال بهتر اصلا تغییر که هیچ حتی برای لحظه ای حالم بهتر نمیشد چجوریه پس بعضی ها خوب میشن و میگن‌موثره؟!

(( لطفا لطفا خواهشاً جملات انگیزشی و مثبت اندیشی نگید خودت باید بخوای خودت باید تلاش کنی فقط خودت به خودت کمک میکنی .... من اینا رو زیاد شنیدم ))

.

درست این جمله ها کلیشه‌ایه 

ولی فقط با قرص نیست

بالاخره خودت هم باید پاشی یکاری کنی تا حالت خوب بشه 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چندسالنه 

توی زندکیت مشکل داشتی افسرده شدی؟

متاسفانه درمان ک نمیشه کنترل میشن اینجور جیزا

اکر مبیینی با قرص اکی نیستی خب باید بقیه راه هارو بری دگ چاره نداری ک 

و اینکه افسردگی درجه بندی داره یکی کم هست یکی زیاد

ولی جمله انگیزشی نمیخام بگم

کسی ک افسردس توی زندکیش اذیت شذه قطعا 

خیلی سخته ادم بخاذ خودشو درست کنه حق میدم دنبال شعار نباشی

مگه میشه اینهمه قرص تاثیری نداشته باشهارامبخش هم جزوشون هست؟ یکم راجب افسردگیت‌ میگی که چطوری هستی د ...

لیستشون رو دارم از آسنترا که دیگه شده نقل و نبات برا همه تا ولبان و کلونازپام و اگوملاتین پرانول رهاکین الانزاپین 

میدونی من برعکس چیزی که خیلی ها میگن اصلا اینجور نیستم صبح تا شب بشینم تو اتاق نه به کارهای زندگیم میرسم اما نه چیزی خوشحالم می‌کنه نه در مورد چیزی نظر میدم نه با کسی حرف میزنم مثلا باهام حرف میزنن من انقد از شنیدن صدای آدما بدم میاد که یاد گرفتم نشنوم شبا که خواب ندارم اصلا اشتها ندارم 

خودکشی ناموفق داشتم که الآنم همیشه انجام دادنش تو ذهنم هست 

انرژی ندارم حوصله ندارم انگیزه ندارم عصبی ام خیلی چیزا هست 

.
چندسالنه توی زندکیت مشکل داشتی افسرده شدی؟متاسفانه درمان ک نمیشه کنترل میشن اینجور جیزااکر مبیینی با ...

آخه ببین من چندین سال مشاور و دکتر رفتم با همه ی روش های متفاوت اونا هم امتحان کردم 

بله من مشکلات زیادی داشتم و هیچ کدوم خوب که نه همشون بدتر شدن مال من دیگه از کنترل و دست خودم خارجه 

.

من یه مدت درگیر بودم بدون دارو خیلی بهتر شدم

من جلسات روان‌درمانی رو نرفتم نمیدونم فکر می‌کنم اگه میرفتم بهتر بود بهتر نتیجه میگرفتم ولی خب نرفتم دارو هم نخوردم

خودم سعی کردم حالمو خوب کنم از خودم و حال خوبم مراقبت کنم و خوب جواب داد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
بشین باخودت فکر کن علت افسردگی را پیدا کن روی کاغذ بندیس و اون مسعله رو حل کن

من چندین سال با انواع دکتر و مشاور و انواع روش هاشون پیش رفتم  علت رو‌ هم میدونم اما خب هیچ کدوم از روش ها جواب نداده و الان در این اوضاع حتی اگه همه ی دنیا بر وفق مراد من باشه دیگه من نمیتونم خوشحال و راضی باشم 

.
آخه ببین من چندین سال مشاور و دکتر رفتم با همه ی روش های متفاوت اونا هم امتحان کردم بله من مشکلات زی ...

نمیگی چندسالتع و چند ساله درگیر افسردگی هستی؟

استرس زیاد کشیذی؟

ولی سعی کن یوگا بری جدی میکم خیلی کمک میکنه ذهنتو کنترل کنی 

همه اتفاقای بدتو بنویس روی کاغذ هرچیز بدی که تو زندگی تجربه کردی را بنویس باهاشون روبرو شو ازشون فرار نکن گریه کن عزاداری کن بعدش احساس سبکی میکنی و انگار یه آدم دیگه میشی دیگه هیچکس تو دنیا غیر خودت برات مهم نیس