2777
2789
عنوان

چجوری با دارو افسردگی رو خوب میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 70 پست
نمیگی چندسالتع و چند ساله درگیر افسردگی هستی؟استرس زیاد کشیذی؟ولی سعی کن یوگا بری جدی میکم خیلی کمک ...

یوگا و یک ورزش هوازی  که اولین چیزیه که مشاور ها همیشه ازم خواستن و انجام دادم 

من ۲۸ سالمه از ۱۵ سالگی شروع شد 

استرس رو نمی‌دونم چی معنا می‌کنید استرس که مثلا وای امتحان دارم وای مهمان دارم نه من اصلا استرسی نیستم 

اما فشار عصبی زیادی داشتم در حدی که الان دو ساله به قلبم اثر کرده 

.
ممنون که به عنوان تاپیکم اهمیت دادی

دوست عزیز صرفا یه توصیه بود که شاید کمکت کنه

فکر میکردم مشخص قصدم کمکه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوگا و یک ورزش هوازی که اولین چیزیه که مشاور ها همیشه ازم خواستن و انجام دادم من ۲۸ سالمه از ۱۵ سال ...

سنی نداری ک 

ازذواج کن به حرف دکتر گوش نده

از محیطی ک استرس کشیدی توش دور شو 

یوگا حتما برو

مدیتیشن کن

همه اتفاقای بدتو بنویس روی کاغذ هرچیز بدی که تو زندگی تجربه کردی را بنویس باهاشون روبرو شو ازشون فرا ...

چرا نمی‌خونید ؟ من بیش از ۸-۹ تا مشاور و دکتر رفتم تو چند سال 

قطعا همه ی این روش ها رو اونا بلد بودن گفتن انجام دادم نشده 

.
سنی نداری ک ازذواج کن به حرف دکتر گوش ندهاز محیطی ک استرس کشیدی توش دور شو یوگا حتما برومدیتیشن کن

یوگا و مدیتیشن رفتم یک سال نتیجه نداد 

ازدواج مگه دست منه!؟ 

مگه میشه از تمام آدما دور بشی ؟! 

.
یوگا و مدیتیشن رفتم یک سال نتیجه نداد ازدواج مگه دست منه!؟ مگه میشه از تمام آدما دور بشی ؟!

نه از تموم ادما نه

از جیزایی ک اذیتت کرده بهشون فک نکن سعی کن خب دور شی از موقعیت های استرس زا

اخه تو میکی دکتر گفته ازذواج نکن

میکم به حرفش کوش نکن 

ازذواج کن خوده ازذواج میتونه کمک کنه یکم

اما خب میخای برو شوک درمانی که روی مغز یه جیزایی میزارن شایذ خوب بود

لیستشون رو دارم از آسنترا که دیگه شده نقل و نبات برا همه تا ولبان و کلونازپام و اگوملاتین پرانول رها ...

بعضی داروها و میشناسم خیلی قوی نیستن

خب اینکه به کارهای زندگیت‌ میرسی نشونه خوبیه 

چون کسی ک افسردگی شدید داره حتی حمام هم نمیره اطرافش و خودش پر از کثیفیه و اصلا اهمیت نمیده حتی حال نداره دسشویی بره 

پس شدید نیس حالا شما احتمالا پیش روانپزشک رفتی قرص داده 

بنظرم باید یه روانشناس خوب پیدا کنی ریشه یابی کنه اون خاطرات گذشته‌ رو برات شاید بگی میدونم مشکل چیه ولی باید دقیق بدونی و تلاش کنی به کارهایی ک میگه عمل کنی 

روانشناس خوبم اصلا به قیمت بالا نیستا‌ باید ببینی مراجع هاش چی میگن راجبش 

درست میشه🫂 

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
سنی نداری ک ازذواج کن به حرف دکتر گوش ندهاز محیطی ک استرس کشیدی توش دور شو یوگا حتما برومدیتیشن کن

خیلی ها چه اینجا چه اطرافیان میگن ما فلان مشکل رو داشتیم درمان شدیم یا مخصوصا اینجا وقتی از مشکل روحی صحبت میشه همه اصرار دارن بگن بدتر از ما بودن و به تنهایی خودشون خودشون رو خوب کردن 

من برام عجیبه چجور میشه دردی که ۱۰سال۱۲ سال به معنای واقعی زندگیت رو نابود کرده واقعا زمینت زده  بعد با پیاده روی و آهنگ شاد و باشگاه خوبش کنی 

.
گفته بودم نیاز به این توصیه ها ندارم تشکر

من جملات زرد و آرمانی نگفتم و صرفا تجربه‌ی خودمو گفتم توصیه روان‌درمانی رو هم کردم فکر کردم شاید کمکت کنه

متوجه شم حالت خوب نیست و عصبی هستی 

به نظرم نیاز نیست واسه کسی که قصدش کمکه اینقدر تند بخورد کنی و گارد بگیری شنیدنش ضرر نداره شاید برات مفید باشه شاید هم نه میشه ازش گذشت

هرطور مایلی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
خیلی ها چه اینجا چه اطرافیان میگن ما فلان مشکل رو داشتیم درمان شدیم یا مخصوصا اینجا وقتی از مشکل روح ...

خیلی سخته من فشنک میفهمم جی میگی

پانیک نمیشی؟

من داداشم هم استرس داره همیشه قرص میخوره خیلی نه مثلا روزی یکی

پانیک میشه گاهی اوقات غذا نمیخوره 

درست حسابی سرکار نمبتونه بره 

همش پرخاشگره 

نه از تموم ادما نهاز جیزایی ک اذیتت کرده بهشون فک نکن سعی کن خب دور شی از موقعیت های استرس زااخه تو ...

نه بابا اصلا در مورد ازدواج حرف نزدم 

جلسات تی دی سی اس رفتم دریغ از ذره ای جواب گرفتن 

بعد خانواده ای که منو به این حال رسوندن زورشون میاد من دارو هم بخورم اصلا اسم شوک میاد میگن دکتر خنگه

.
بعضی داروها و میشناسم خیلی قوی نیستنخب اینکه به کارهای زندگیت‌ میرسی نشونه خوبیه چون کسی ک افسردگی ش ...

من ۱۲ـ۱۳ساله چندین دکتر و مشاور عوض کردم این داروها آخرین داروهایی بود که مصرف کردم 

من وسواس شدید دارم به همین خاطر بیشتر عصبی میشم بعد میبینم چقدر سخته بدتر حالم بد میشه 

.
خیلی سخته من فشنک میفهمم جی میگیپانیک نمیشی؟من داداشم هم استرس داره همیشه قرص میخوره خیلی نه مثلا رو ...

نمی‌دونم پانیک چجوریه ولی نه فکر نکنم 

من کلا اشتها ندارم یعنی ۱۵ سالگی ۴۸ کیلو بودم بعد اینکه مریض شدم ۱۳ کیلو کم کردم و دیگه وزنم برنگشت 

منم همیشه عصبی ام 

من وسواس شدید هم دارم انقد عصبی میشم انقد حرص میخورم 

.