2777
2789
عنوان

ام‌اس و واکنش همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3454 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شک ندارم بهترین ها در مسیر زندگیتهاز این بحران ب راحتی گذر میکنینتیجهء آزمایشت رو بهم اطلاع بدهبرات ...

سلام عزیزدلم جواب آزمایش من منفی شد…

فشار عصبی مداوم بوده🫠❤️

وای خدا چقدر خوشحال شدم❤️الحمدلله😍😍😍الهی همیشه حال دلت خوب باشه و بلا ازت دور باشه❤️❤️❤️

قربونت برم من عزیزم

ممنونم که دعا کردی و ممنونم که به یادم بودی و پرسیدی

همیشه خوشحال و سالم باشی❤️

سلام منفی شدتشخیص فشار عصبی دادن

سلام خدارو هزار مرتبه شکر ،خیلی دلم پیشتون بود ،الان اومدم چک کنم صفحه تون رو ،قبلش قرآن خوندم‌و از خدا خواستم جواب آزمایشتون منفی باشه همینکه صفحه روزدم دیدم نوشتین منفی شد الهی شکررررر خیلی خیلی خوشحالم ،خدا شما و عزیزانتون رو در پناه خودش حفظ کنه ♥️♥️

سلام عزیزدلم جواب آزمایش من منفی شد…فشار عصبی مداوم بوده🫠❤️

همیشه خوش خبر باشی ان شاء الله 

تنت سالم ، دلت خوش ، در کنار عزیزانت همواره در آرامش و آسایش و امنیت مالی و جانی باشی ان شاء الله 

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

سلام عزیزدلم جواب آزمایش من منفی شد…فشار عصبی مداوم بوده🫠❤️

چقدر خوشحال شدم 😍😍

اکثر اوقات فقط میخونم و رد میشم تاپیک ها رو ولی شما قلم خیلی خوبی داری حتی شد چند بار ی متن  خوندم و کلی ذوق کردم 😍🥰

بیا کمک خودت کن و ببخش پدر و مادرتو خیلی ها با پدر مادر هایی با اینجور اخلاقا بزرگ شدن که حتی از لحاظ مالی هم نمیتونستن بچه ها شونو تامین کنن🙂 (هیچ خانواده ای صد نیس همه ی جور اذیت هستن )

به همسرت و دخترات فک کنم به زندگی پر چالش ولی دوس داشتنیت فک کنم 😍

رها کن اونا رو 

قلم تو خیلییییی دوس دارم بیشتر بیا سایت اگه میشه 🤗🥺

اووو الان علم انقدر پیشرفت کرده والا عروس دایی من که شونزده سال پیش ام اس گرفت اونم با سه تا بچه 

بارعایت بعضی اصول  

سالم سالم خیاط هست رانندگی می‌کنه😅😅

ببین کلا باید گرمیحات استفاده میکرد 

گوشتشونو شتر کرد یا هندونه و میوه های سرد لب نمی‌زد  

تاپیک ای منو رفیقام.   ی چندوقت مجبورم با کاربری دوستم بیام کاربری قبلیم به علت سیاسی شدن تعلیق شد

سلام عزیزم خدا رو شکر که مشکل جدی نیست خیلی خوشحال شدم به امید خدا سال پرنور و برکتی در کنار خانواده سلامت و شاداب داشته باشین

من کوچکتر از اونیم که این چیزها رو بگم، همهٔ ما از یه نظر دچار اینطور سختی ‌ها هستیم، فردی با مشکل مالی‌ دست و پنجه نرم میکنه و فردی هم با مشکلات خانوادگی‌، هر کدوم فکر می‌کنیم‌ اگه جای هم بودیم‌ چه خوب میشد اما تحمل هر کدوم واقعا سخته. فراموش‌ کردن راحت نیست اما اگر بپذیریم که این در اختیار من نبوده و هر فردی در شرایط من بود این احساسات رو داشت بهتر کنار میایم 

پدر من بسیار پولدار بود فکر میکرد پول دادن یعنی محبت کردنعصبی بود بد دهن بود بی‌محبت بود محبت پدر رو ...

اتفاقی الان این تایپیک شمارو دیدم.. چقدر شرایط خانواده هامون مشابه بوده و چه جالب که من هم مبتلا به ام اس هستم ...

سلام اسی ببخشید که اینجا پست میزارم ...یه سوال داشتم .شما وقتی میز غذا رو مثلا برای بیست سی تا مهمون سلف میچینین مهمونها غذا رو میریزن و میرن رو مبلها میل میکنن یا سرپا کنار میز می ایستند؟بعد اگه تو مهموناتون بچه زیاد باشه اینطوری کثیف کاری نمیشه؟من بخاطر افراد مسن و بچه ها مجبورم همیشه سفره بندازم مگه اینکه تعداد مهمونام کم باشن که کلا دور میز بشینن که خیلی کم اینطوری پیش میاد .حالا گفتم این سری سلف بچینم رو میز اما میترسم بچه ها ببرن بریزن رو مبلها و....

اسی اون رو قفل کردی. میخواستم بگم ریشه ی عصبی تو که علائم ام اس رو میده، منم دارم و ریشه ی اون فقط استرسه.

یه چیزی مثل همین حرصی که سر مهمونت خوردی. اصلا نباید جزئی نگر باشی. چه اهمیتی داره کسی از میزبانی تو خوشش میاد یا نه. گرچه که اون خانم فقط و فقط از حسادت این اداها رو در آورده. پس اهمیت نده

اگه زحمتت نیست تعداد مهمون و هزینه و منوی غذای هم بگو.خیلی لطف می کنی. به خصوص تعداد مهمون و هزینه

منم دوست دارم یه مهمونی این شکلی بدم برای خانوادم. خیلی زحمت رو کشیدند