2777
2789
عنوان

انگار مجبورش کردن هشتصد میلیون طلا برا نامزدش بخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 60356 بازدید | 547 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این سکه پارسیانا چطورن ازکجابفهمم سرمون کلاه نزاشته ...با یه میلیون چی میش گرفت

از چه لحاظ سرتون کلاه بزاره؟ 

طلای آب شده خوبه بخرین

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

برای هر مشتری یه حدی وقت بذارید نه ۳ ساعت

از اون حد بیشتر شد بگید ببخشید اگر از اینایی که آوردم چیزی پسند کردید بگید فاکتور کنم اگر نه واقعا بیشتر از این نمی تونم کار براتون بیارم دیگه نصف ویترین رو آوردم اون نصف دیگه رو نمی تونم بیارم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
من چرا بسوزم؟وقتی ندازن غلط میکنن ۱۰ نفر سه ساعت وقت ما رو میگیرن با وسواس طلا انتخاب می‌کنن انگار ۱ ...

.اتفافا اینجا سوختن ک گفتی طلا فروشی دارین..نی نی نی سایت شده حسادت

طلا قهوه ای ارزونه یا گرون؟این که تو تابلو نمیادپس خریدش ریسکه؟

عزیزم طلای قهوه ای منظورتون اگر اشتباه نکنم رز گلد هست درسته؟

این طلا اتفاقا خیلی لوکس هستش و برندهای خاصی بیشتر ازش استفاده میکنن و قیمتشم هیچ فرقی با طلای زرد نداره  و اصولا چون طلای خالص 24 عیار هستش  بنابراین 25 درصد بهش فلزات دیگه اضافه میشه 

اون 25 درصد اگر فلزاتی مثل رادیوم پلاتینیوم و ...بیشتر باشه به رنگ طلای سفید در میاد و طلای مد نظر شما مس در اون هست و نقره و اگر رنگش متمایل ب صورتی هستش که خب مس بیشتری به نسبت نقره داره و برعکس اگر به قهوه ای میزنه یعنی نقره در اون بیشتر از مس هست اما هفتاد و پنج درصد مابقیش طلا هستش طلای زرد 

پس یعنی فرقی نداره از نظر قیمت  چون شما وقتی طلا میخرین  مثلا مشتری ب ما میگه من طلای عیار ده می خوام از نظر اتحادیه این کار خلاف هست اما اگر دوست داشته باشیم میتونیم تولید کنیم ولی خب ایرداتی هم داره مثل خشک بودن طلا و یا در حالت عادی خریدار میاد میگه انقدر طلا میخوام ما متوجه میشیم طلای 750 می خواد

خلاصه بستگی داره تو فاکتور چند عیار باشه اگر هفتصد و پنجاه هست قیمتش گرونتر نباشه ارزونتر نیست

از چه لحاظ سرتون کلاه بزاره؟ طلای آب شده خوبه بخرین

اسی حالا که طلا فروشی دارید یه سوال داشتم طلا گرونتر میشه؟ نمیاد پایین دیگه؟بخریم یا نه؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘