2777
2789
عنوان

انگار مجبورش کردن هشتصد میلیون طلا برا نامزدش بخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 60327 بازدید | 547 پست
همین ک مرده موافقت کرده بخره خیلیه عجیبه خدایی هشتصد میل طلا ؟

چی بگم والا

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خوبی کردین شهر ما از اینجور کلاه برداری ها زیادهالبته شایدم حرفشون راست بوده ولی خب نمیشه اعتماد ...

حالا اگه نصفشو میداد بقیه طلا هام میموند پیش خودمون یه چیزی خواست ببره همشو همشم چک

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

حالا اگه نصفشو میداد بقیه طلا هام میموند پیش خودمون یه چیزی خواست ببره همشو همشم چک

اره درک میکنم واقعا خب نمیشه اعتماد کرد

ما اینجا هر چقدر از مبلغش بمونه به روز حساب میکنن 

شما هم همینجور حساب میکنید درسته؟ 

همون ۵۰ گرمم الان بخواید بخرید ۶۰۰ میشه نوش

والا من سال ۹۶ ازدواج کردم حلقه م ۵ گرم یه نیم ست ۱۲ گرم یه دستبند هم ۷ گرم. والسلام

پارسال رفتم سرویس طلا خریدم ۲۶ گرم. سرویس ظریف و قشنگی هم بود.

الان که تنوع زیاده بسته به جیبت هر سرویسی بخوای هست

خوب آخرش چی شد؟ چی گفتند؟ رفتند؟

ما به مرده خودش گفتیم اصرار کرد قبول نکردیم دیگه نمیدونم بیرون چه بهانه ای برا خانواده تراشید

اون که اشتباه کرده . شما از چی سوختی ؟

چرا اینجوری میگی

خب سه ساعت وقتشون رو گرفتن ، ده نفری مغازه رو غرق کردن بعد هم پول نداشتن که طلاها رو ببرن بعد فروشنده ناراحت نشه ؟؟

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بیشتر ببینید
رفتار عجيبي بوده طلا مثله پول نقده اينا چكي ميخواستن طلا رو ببرن! كلاهبردار بودن ميدوني طلا رو ميبرن ...

ما طلا رو چکی هم می دیدم اما باید یه مبلغ رو بدن بقیه طلا هم پیش خودمون تا پاس شدن چک و حساب کتاب بمونه

خوب ایناام به قیمت روز حساب میکنن دیگه

فك كنم منظور منو متوجه نشدي!

مهم طلا بوده كه خواستن چكي ببرن 

طلا مثله پوله نقده، مثله اينكه پول قرض بگيرن اونم ٨٠٠ ميليون بعد هم بگن بعد ٥ ماه سودشو ميديم 

أصلا ندارده ! منطقي نبوده حرفشون

وقتی خودتون گرفتید چرا فکر میکنید دختر مردم نمیخوادهر کسی یا توجه به سطح خانوادش توقع داره عزیزم اون ...

من چکار به دختر مردم دارم؟ شما گفتی مگه سرویس زیر ۸۰گرم هست؟ من جواب دادم ۱۰گرمی هم هست چه برسه به ۸۰ گرم. در ضمن زمانی گرفتم که طلا گرمی ۱۰۰تومن بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من موقع عقدمون دیدم همسرم انقدری نداره که انگشتر طلا بخره تقره برداشتمبعدا برام طلا هم خریداینا کی ب ...

نمیدونم بردشون بیرون دیگه چه بهانه ای تراشید نیامدن تو😂