2777
2789
عنوان

انگار مجبورش کردن هشتصد میلیون طلا برا نامزدش بخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 60356 بازدید | 547 پست

ولی بنظر من نه عروسی در کار بوده نه دامادی

کلاهبرداری به روش نوینه وگرنه با عقل هیچکس جور درنمیاد هرچیدرم دختر چشم و دل گشنه باشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
من خودم بابام طلا فروشه همسرم طلا فروشه جز حلقه طلا دستم نیست دوست ندارم بعد ملت رو از سر تا پا طلا ...

طلافروشا اکثرا همینطورن چون عقده جیرینگ جیرینگ ندارن 😅😅😅

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون که اشتباه کرده . شما از چی سوختی ؟

من چرا بسوزم؟وقتی ندازن غلط میکنن ۱۰ نفر سه ساعت وقت ما رو میگیرن با وسواس طلا انتخاب می‌کنن انگار ۱۰ میلیارد ته حسابشه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

شماره دعانویس عروسه رو میگرفتی کاش

نمیخوام بد بین باشم ولی باند این شکلی هم مد شده ... یه برگه چک و فرار 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
اگه فشار بیش از حد بزارن خکنه ویلایی خیابون فرشته بخوان باید گوش کنه! اینا قشنگ کلاه بردار بودن

راجب اون موضوع نظری ندارم نمیدونم

منظورم نتیجه‌گیری آخر استارتر بود که نتیجه‌گیری کرده واسه پز بوده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
از کجا معلوم میخواسته با نداری پز بده؟شاید فشار بیش از حد نامزد یا خانواده‌اش بوده واسه خرید یا هرچی ...

هرچی خب آدم باید به اندازه وسعش طلا بخره وقتی نداری باید بگه صاف که من وسعم همینقدره خانمم باید درک کنه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

شما و همسرتون که کاملا حق داشتین 

واقعا چقدر بده که اون اقا و خانوم از قبل با هم دیگه طی نکرده بودن که اقا داماد چقدر میتونه هزینه کنه 

معمولا این اتفاق هم در ازدواج های سنتی میفته که دختر و پسر باهم رودربایستی دارن و انگار نه انگار که قراره شریک زندگی و همراز هم بشن  

هنوز هستن همچین خانواده هایی ۸۰۰ طلا بخوان؟ حتما از این سنتی ها هستن

بله عزیزم روز خاستگاری داداشم گفتن باید تو عقد نامه ۲۰۰گرم طلا بنویسید 

داداش منم بالا ۲۵۰گرم براش خریده

اون که اشتباه کرده . شما از چی سوختی ؟

انگار مثل من خوابتون میاد 😅

بیشتر ببینید