2777
2789
عنوان

کیا مثل من هنوز هیچی خرید عید نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 86 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سهام عدالت امشب میاد به حسابت.

اونم ندارم از مامانم پیش پیش گرفتم باید بهش پس بدم

درخت صبر تلخه اما میوه اش شیرینه!متاسفانه دوتا اکانتم توسط عده ای عقده ای نابود شد... کاربر قدیمی ام و تازه اومدم خلاصه که امیدوارم دوستای زیادی پیدا کنم🫢❤️

وای مامان منم دیروز به زور گفتم بریم خرید ۴۰۰ تومنم کرایه دادم هر مغازه ای رفتیم جیغ جیغ ک ...

من لباس زمستونی تا دلت بخواد دارم 

ولی بهاره و تابستون هرسال همین حرفو میزنه نمیزاره بخرم 

هر دوسال شاید مانتو خریدم 

تابستونم ۳،۴سالی هست جیزی نخریدم جز این پیراهن مردونه ها 

همشم میگه کمد دیواری پر لباسه کی اینا رو پوشیدی که میخوای بازم بخری 

باهاشم میری خرید یه حور میخواد بپیچونه بعضی جیزا رو 

مثلا دوتا تیکه خریدی میگه بریم دیگه 

به خدا اگه نداشتیم میگفتم اشکال نداره نداری هم کشیدیم ولی الان داریم هم نمیزاره خرید کنیم 

دوسال سرکار بودم یه جوراب  نخریدن برام همش خودم خریوم کمد رو پر کردم  الان بیکارم 

همینطور که پدر و مادر رو محتاج بچه نکنه ،،بچه رو هم محتاج خانواده نکنه💔

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید
متاسفانه با ۲۷ سال سن اختیاری برای خرید کردن هم ندارم حتی نتونستم یه ارایشگاه برم ای بر پد ...

به من میگن خودت تنها برو 

بعد میدونن من تنها نمیتونم خرید کنم 😊 

وای خرید کس دیگه باشه صبح تا شب میرن بیرون

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید
من لباس زمستونی تا دلت بخواد دارم ولی بهاره و تابستون هرسال همین حرفو میزنه نمیزاره بخرم هر دوسال شا ...

اره والا   منم  والا  اقاا  یه مانتوی  درست  حسابی  ندارم  بپوشم  

یه شلوار ندارم    خستم  بخدا   خسته  هر چقد  از  بدیشون  بگم  اخلاق  گندشون   بازم  کم گفتم  

یعنی پدر و مادرت اجازه خرید بهت نمیدن؟خب با خودشون نمیتونی بری خرید؟

نه    ببین  من الان برای  اریشگاه  رفتن  منتظرم  پدر بیشورم  خونه نباشه  یواشکی  برم  بیام    که   همش  خونس  دیگ عید هم رسید 

سر  وضعم انقد کثیفه  

نه  مییرن   نه  میزارن خودم جایی  برم 

رسما  زندانی     اصن  تعریف کنم  هنگ میکنی    چقد  ظالمن