2777
2789

چقدری بود کارتت از کدوم بانک کی واریز شد من غروب موجودی گرفتم نیومده بود،مسیجم فعال نیس

درخت صبر تلخه اما میوه اش شیرینه!متاسفانه دوتا اکانتم توسط عده ای عقده ای نابود شد... کاربر قدیمی ام و تازه اومدم خلاصه که امیدوارم دوستای زیادی پیدا کنم🫢❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم سهام ۵۰۰داشت ۱۳۰۰گرفنه

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید
آقا الان پیامکش اومد ۸۰۵هزار تومان

کارتت از کدوم بانکه

درخت صبر تلخه اما میوه اش شیرینه!متاسفانه دوتا اکانتم توسط عده ای عقده ای نابود شد... کاربر قدیمی ام و تازه اومدم خلاصه که امیدوارم دوستای زیادی پیدا کنم🫢❤️

چقدری بود کارتت از کدوم بانک کی واریز شد من غروب موجودی گرفتم نیومده بود،مسیجم فعال نیس

بانک کشاورزی ۵۷۰ تومن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

اصن یه خرتوخری شده اخرسالی. به بعضیاکالابرگ ندادن.یارانه بعضیاقطم کردن.سهام برخی دادن برخی کم دادن.اصن یه وضعی شده

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

سئوال اولت رو نمیدونم چون خانواده رفتن دنبال کاراش

دومی ملت 

میاد عزیزم گفتن از امروز تا ۴۸ ساعت طول میکشه

خدا با منه🌹
به من تو بله پیام اومده تا ۴۸ساعت میاد

پس فردا صبح تو حسابم هست