2777
2789

توروخدا کسی جواب داد لایکم بکنید

منم دوست دارم شروع کنم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دوست داره حمایتش کنید

به بقیه هم ربطی نداره

من بچم دوسال و نیمشه دوست دارم از یکی دوسال دیگه بفرستم رقص ، چون خیلی دوست داره 

۵ ۶ سالگی هم بفرستم حفظ سوره های کوچیک قرآن با اشاره

خیلی عالیه. ان شاءالله موفق باشه. یه سرچی بکنید شاید مدرسه قرانی تو شهرتون باشه. کنار درس حفظ هم کار میکنن.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
بیشتر ببینید

طر های حفظ یک ساله هست که یک سال از تحصیل مرخصی میگیرن و قرآن حفظ میکنن. موسسه جامعه القرآن همچین طرحی داره

ولی اول همه علاقه و توانایی فرزندتون باید سنجیده بشه، اصلا نباید هیچ فشاری روش باشه چون ممکن نتیجه عکس بده

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
بیشتر ببینید