2777
2789
عنوان

کسی دوست داره بچش حافظ قرآن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 44 پست
کلاس نمیتونم برم چون پشت کنکوریم ولی فک کنم حسرتش به دلم بمونه

عزیزم موفق باشییی انشالله بعد کنکور فرصت خیلی خوبیه دیگ انشالله ودانشگاه هم ادامه میدی موفق باشی😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاالله چه حافظه ی خوبی داری من راهنمایی بودم جز 30 به زور حفظ کردم

قربونت عزیزم من مامانم خیلی همراهم بود و واقعا همش بخاطر مامانمه تو همه ی مسابقات و اینام باهام بود و تشویقم میکرد انشاله دختر گلت موفق باشه 🥰❤️🌱

بنظرم بفرستیدش کلاسی که برای ایندش بدرد بخوره

زبانی،موسیقی،هنری که بتونه به عنوان یه سرمایه گذاری برای اینده بهش نگاه کنید

قران خوبه اما خب چه کاریه که حفظ کنی

هروقت دلت خواست باز کن بخون دیگه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست 🪐🧡

سلام عزیزم من حافظ قرآنم اگه سوالی داری بپرس🥰

سلام من علاقه دارم خودم ودهترام حفظ کنیم .لطفا از مراحل وشروعش یگید.باید چیکارکنیم.

ازحسین بن علی هر چه بخواهی بدهد...عزت وسلامتی در دنیا نصیبمان کن

بنظرم بفرستیدش کلاسی که برای ایندش بدرد بخورهزبانی،موسیقی،هنری که بتونه به عنوان یه سرمایه گذاری برا ...

من شنیدم هر کسی حافظ قرآن باشه تو قلبش نفوذ می‌کنه و از بدی ها دوره  

قرآن نوره و برکتش رو در زندگیش میبینه

در مورد فواید حفظ قرآن بخون 

به شگفت میای هم خودت هم دخترت😍🌱

حتما بفرستش 

من خودم هم دارم حفظ میکنم ولی اراده ام کمه و خیلییی کند پیش میرم با اینکه هوش خوبی دارم 

اراده ی دخترت حرف اول رو میزنه

سلام من علاقه دارم خودم ودهترام حفظ کنیم .لطفا از مراحل وشروعش یگید.باید چیکارکنیم.

سلام عزیزم کلاس برید و با مربی پیش بخیر بهتره سعی کنید هر روز مرور داشته باشید از کم شروع کنید در کنارش حتما تجوید و صوت و لحن رو هم کار کنید ک برای مسابقات بهتر عمل کنید بدرخشید 😍🌱

من شنیدم هر کسی حافظ قرآن باشه تو قلبش نفوذ می‌کنه و از بدی ها دوره

عزیزم خیلی خوبه اگه خودش دوست داره بذارین حفظ، اگه تواناییش رو داشت یکساله، اگه نه چند ساله هم خوبِ

من از ۳۵ شروع به حفظ کردم و شش سال طول کشید تا حفظ شدم آهسته و پیوسته.

شک نکن حفظ قرآن، ذهن رو برای یادگیری چیزهای دیگه هم آماده میکنه و به حرف کسانی که میگن به جای حفظ، زبان بازار گوش نده.

وقتی از پس حفظ قرآن بربیاد، ذهنش آماده میشه و خیلی بهتر زبان رو هم یاد میگیره، اصلا مانع هم نیستند. اصلا با حفظ انگار یه جور مغز رو داری ورزش میدی.

فقط و فقط نکته ای که توی حفظ مهمِ، به هیچ وجهههه عجله نکنید که فرزندتون زود حافظ بشه، صبر داشته باشین، کسی ممکنه یکساله بتونه حفظ کنه، یکی مثل خودم شش ساله.

و باید استمرار در خوندن و مرور داشته باشه تا همیشه آیات تو ذهنش بمونه

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
بیشتر ببینید
عزیزم خیلی خوبه اگه خودش دوست داره بذارین حفظ، اگه تواناییش رو داشت یکساله، اگه نه چند ساله هم خوبِم ...

ماشاالله تو سن 35 سالگی شروع به حفظ کردی اراده ی قوی داری انشالله موفق باشی

ماشاالله تو سن 35 سالگی شروع به حفظ کردی اراده ی قوی داری انشالله موفق باشی

مممنونم ان شاالله، دعا کن بتونم این نعمت رو خوب نگه داری کنم. همه ش لطف خدا بود و وساطت اهل بیت

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
بیشتر ببینید