2777
2789
عنوان

زشت ترین حرکت از یه نفر یا بی احترامی که دیدین منننن

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 37 پست

روز جشن عقد 

مادرشوهرم لباسی رو که قرار بود تو جمع بهم بده ( با همسرم خریده بودیم ) اورد توی جمع پرت کرد جلوم و گفت ای وای ببخشید کادو نکردیم دخترم پوشید ببینه سایزش هست یا نه یادش رفت کادو کنه !!!

من به همه ی دوستام گفتم همسرم نه دوست داره از کسی لباس و وسیله برقی بگیرم نه به کسی بدم . خیال خودمم راحت کردم 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه مون هی میومد ۴پایه رو می‌برد دیگه نمیورد تا خودمون میرفتیم میگرفتیم بعد وفتی اسباب کشی کرد برد  برا خودش و اصلا نیومد خداحافظی کنه عجیب بود کلا هر روزم واسه یه چیزی میومد قرض بگیره

ما هر دفعه آش یا کباب درست میکنیم به همسایمون میدیم بیشتر از ۵۰ دفعه دادیم و کاملا دلی یه بار فقط یه ...

بخدا ما لرا هر چی بدی می‌بینیم تقصیر خودمونه منم اگه لباسمو نمیدادم اینو اینقدر احترام نمی‌کردم منو آدم در نظر می‌گرفت که حداقل بشورتش

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

ما هر دفعه آش یا کباب درست میکنیم به همسایمون میدیم بیشتر از ۵۰ دفعه دادیم و کاملا دلی یه بار فقط یه ...

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
ی مهمونی اومده بود براشون تشک پهن کردم بچش جیش کرده بود بهم نگفته بود جمعش کرده بود گذاشتم کمدشبش از ...

وای این بلا هم سرمون اومده تا حالا 😶‍🌫️

والا دمتون گرم چه مهربون و با معرفتین همسایتون خدا واسش ساخته😂

من همسایمون تا حالا در حد ۵ ثانیه ام ندیدم انقدر بی عاطفه هستن

کاربری دست دو نفر میباشد🌱
من ادمای حسود رو مخم هستن وقتی حسادت میکنن اعصابم بهم میریزه به نظرم زشت ترین کار هست حسادت

وااااایییی منممممممم

این یارو این مدلی هم هست 

اصلا خیلی غیر قابل تحمله از همه نظر 

بعد فکر می‌کنه بهترینه 

پیف پیف

بخدا ما لرا هر چی بدی می‌بینیم تقصیر خودمونه منم اگه لباسمو نمیدادم اینو اینقدر احترام نمی‌کردم منو ...

اره بخدا  

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

والا دمتون گرم چه مهربون و با معرفتین همسایتون خدا واسش ساخته😂من همسایمون تا حالا در حد ۵ ثانیه ام ...

عزیزم 

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

وای این بلا هم سرمون اومده تا حالا 😶‍🌫️

😅🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
سعی کن دیگه ندی خوبی گاهی خود ادمو اذیت میکنه عزیزم من بودم به روش میزدم

خیلی دوست دارم بهش بگم ولی نمی‌دونم چطوری 

خیلی پرروعه خیلی 

مثلا از ایناس که میگه من یه چک به تو زدم دستم درد گرفت و به خاطر این دست درد از من شاکیه 

با یکه دختره تو کلاس زبان دوست شدیم بعد گفت با ماشینم تصادف کردم یه خش افتاده میترسم‌مامانم ببینه میای ببینی خیلی مشخصه یا نه؟ گفتم باشه از کلاس اومدیم بیرون چند تا کوچه رفتیم پایین تر بهش دلداری دادم‌گفتم نه نگران نباش اصلا مشخص نیست زیاد... بعد گفت اوکی سوار ماشینش شد رفت !!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣

هر جا هستی خاک تو سرت با بی فرهنگیت که یه تعارف نزدی ۴ تا کوچه بخاطر تو و اون قارقارک قراضه ات اومدم 🤣

با یکه دختره تو کلاس زبان دوست شدیم بعد گفت با ماشینم تصادف کردم یه خش افتاده میترسم‌مامانم ببینه می ...

وای من اینقدر متعجب میشم از این رفتارا طرف عین گاو میمونه 😂😂