دیشب یکی از دوستام، دوست پسرش رو آورد خونه و به خانوادش معرفی کرد تا نظر خانوادش رو در خصوص اون پسر بدونه البته جفتشون بالای 30 سال هستن و دوست پسرش رو شام نگه داشتن تا آداب رو ببینن، خیلی برام جالب بود. نظر شما چیه دوستان؟
بقول دوستم، مشخص نیست شاید هم هیچوقت ازدواج نکنم با این آقا ولی همیشه 4 تا چشم بهتر از دوتا میبینن
اینکه خانوادتون در جریان هستند دلیل بر خوب بودن کارتون نیست تنها تفاوتش اینه اگر فردا ازدواج نکنید اسمتونتو فامیل پخش میشه و برای ازدواج بعدی مشکل ساز میشه همین همون ازدواج سنتی بهتر هست
خانوم سردفتررآینده چقدر خوشحال میشم میبینمت تو سایت 😇
لطف داری قشنگم😍♥️💋
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
خونواده منم این شکلین.. چه برای خواهرم چه برای من.. ما خونه نمیاریم ولی آشنا میشن با طرف و قشنگ در جریان همه چی قرار میگیرن. دیگه اونایی که سنتی نمیخوان ازدواج کنن خونوادشون به خصوص پدر و مادر باید بدونن با کیا درحال اشنایین و فکر نمیکنم انقدرها عجیب باشه بگیم روشنفکری