2777
2789
عنوان

پدر روشن فکر نسبت به دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 193 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکیه به نظرم 

دوستای اطرافمم اکثرا اینجورین 

یه دوست دارم با هر پسری اوکی میشه اول به باباش میگه

من در اون حد نیستم که همه چی رو بگم ولی خانواده خیلی هم گیر نمیده

توف و لعنت بر من اگه بیام سایت. اگه منو دیدی فحش بده بگو مگه قرار نبود دیگه نیای اینجا پس چییییییی شد 😭😭😭 خدایا لطفا دیگه نیام لطفاااااا 

اینکه خانوادتون در جریان هستند دلیل بر خوب بودن کارتون نیست تنها تفاوتش اینه اگر فردا ازدواج نکنید اسمتون‌تو فامیل پخش میشه و برای ازدواج بعدی مشکل ساز میشه همین همون ازدواج سنتی بهتر هست

خانوم سردفتررآینده چقدر خوشحال میشم میبینمت تو سایت 😇

لطف داری قشنگم😍♥️💋

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

اگه قراره بچه ت دوست پسر داشته باشه حداقل تو بدونی کیه بهتره

ولی ایرانیا تو فاز انکارن

یه پست مشابه تو اینستا دیدم 

همه گفتن پدره بی غیرته 

یعنی اگه پدره خودشو بزنه به ندونستن با غیرته 

اگه بدونه بی غیرت

نه والا من نه خودم روشن فکرم که دخترم دوست پسرشو یا پسرم دوس دخترشو بیاره خونه نه بابام روشن فکره 😅 ...

😂😂

ولی من از رفتارشون خوشم اومد. چون سنشون زیاده و به نظرم درست بود. شما موافق نیستین؟ 

بابای منم درجریان بود شوهرم امد خونمون شوهرم اونوموقع 33سالش بود گل و قرآن و انگشتر اورد باخودش 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

وای یاد فیلم مرد عنکبوتی افتادم دختره مرد عنکبوتی رو برده بود خونشون و با خانوادش آشنا کرد و باهم شام خوردن.یعنی از این چیزا اینجا هم وجود داره؟؟؟

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

خونواده منم این شکلین.. چه برای خواهرم چه برای من.. ما خونه نمیاریم ولی آشنا میشن با طرف و قشنگ در جریان همه چی قرار میگیرن. دیگه اونایی که سنتی نمیخوان ازدواج کنن خونوادشون به خصوص پدر و مادر باید بدونن با کیا درحال اشنایین و فکر نمیکنم انقدرها عجیب باشه بگیم روشنفکری  

من خودم روم نمیشه از این کارا بکنم ولی میدونم خانواده‌ خوشحال میشن از اين کارا بکنم

داداش منم بخاد براش خوشحال میشیم خیلی ولی اون نمیخاد

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️