2777
2789
عنوان

پدر روشن فکر نسبت به دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 193 پست
دقیقا😂 ولی خب این کارش باعث نشد من دس از کارم بردارم من سفت و سخت ادامه دادم یواشکی😂😂

😂واقعا گاهی نمیشه جلوی بچه ها رو گرفت. فقط میشه همراه بچه ها بود. خداروشکر که اون دوران رو طی کردین. 

خداروشکر که مادر آگاهی هستین و خوشحالم که مادرهایی مثل شما تو جامعه هستن. امیدوارم همگی بتونیم نسل آ ...

ببین من خودم مذهبی و چادری هستم.. ولی اصلا اراین کارم عذاب وجدان ندارم و معتقدم دختر و پسر باید شناخت داشته باشن... البته جفتشون امتحان خودشونو پس دادن دورادور مواظبشون بودم و دیدم. واقعا عشقشون پاک و هدفداره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین من خودم مذهبی و چادری هستم.. ولی اصلا اراین کارم عذاب وجدان ندارم و معتقدم دختر و پسر باید شناخ ...

چه عالی که مادری مثل شما دارند.واقعا عذاب وجدان هم معنایی نداره بهترین کار رو میکنید. من خودم مادرم چادری هستن و مذهبی ولی از  اول دوستی به مامانم گفتم و پدرمم بعد چندسال متوجه شدن و بهشون گفتیم. دوستی منو همسزم 10 سال طول کشید و چون خانوادم مخصوصا مادرم  در جریان بودن همسزمم به مرور به خانوادشون گفتن و هرروز شاکر خدا هستم که کمک کرد انتخاب درستی کنم.

وااای😂😂😂مامان منم همینهیعنی ب خود بابام بگم شاااید یکم درک کنه و خیلی وقتا تو خیلی مسائل سعی میکن ...

عزیزم، چه خوب که با پدرتون دوست هستین. آفرین به بابای مهربونتون. خداروشکر که با خانوادتون رفیق هستین

خب چرا پس کار دوستتون رو تایید میکنید؟اینا خیلی با هم فرق داشت که!طرف دوست پسرش رو آورده خونه!!!!

دوست پسرش رو برای آشنایی آورده خونه. شما چرا خونه رو تعبیر بد میکنید؟ مگه چه اتفاقی قراره در خونه جلوی پدر دختر بیفته؟ 

چند نفر آدم بالغ باهم صحبت های رسمی کنند به نظرم عجیب نیست. مکالماتشون محور تحصیلات و برنامه های آینده ی آقا و صحبت از خانواده ها.

پسر 39 ساله که تحصیلات خیلی بالایی داره و هردو استاد دانشگاه هستن، فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشه، مگر آسیب جدایی که اونم دختر خانم به خانوادش گفت اگر این آشنایی منجر وصلت نشه من آسیب نمیبینم و فقط خواستم خانواده م تایید کنند تا باخیال راحت به تصمیمم فکر کنم. 

ممنون در تاپیکم شزکت کردین. 

ببینید به جای اینکار بگید پسره با خانوادش بیاد اگر پسره واقعا دختر شما میخواد خب بیاد خونتون خواستگا ...

خب آخه برخلاف شما من اصلا انتظار ندارم هر پسری که میاد سریع بیاد دختر منو بگیره 

آقا شاید اصلا به درد هم نخورن نمیشه اجبار کرد که 

دوست پسرش رو برای آشنایی آورده خونه. شما چرا خونه رو تعبیر بد میکنید؟ مگه چه اتفاقی قراره در خونه جل ...

عزیزم این مدل گفتن تعبیر بدی داره

میتونستید بگید اومده خواستگاری! لزوما که خپاستگاری منجر به ازدواج نمیشه

که البته اونم بدون خانواده چهره قشنگی نداره واقعا ...