2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سکه ۸۴۳۰۰ شده

خواهر من اونقد پول ندارن دیکه فوقش هشت نه تومن میدم پارسیان 😶من هروقت دستم بیاد همون طلای یه گرمی اینا میخرم میندازم پس انداز بمونه

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
بیشتر ببینید

عزیزم با ی حساب سرانگشتی ب جوابت میرسی 

چی تو این کشور بالا رفته بعد دوباره برگشته ب قیمت سابق نه کمتر؟ 

دلار طلا.. و ب تبعیت از اون تمام اجناس خوراکی پوشاکی.. 

پس دنبال پایین اومدن نباش چون پونصد میره بالا پنجاه میاد پایین 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
بسلامتی همونم عالیه

ممنون امیدوارم لاقل فردا حوالی ۶۸۰۰ اینا برگرده خرید بزنم

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
بیشتر ببینید
ممنون امیدوارم لاقل فردا حوالی ۶۸۰۰ اینا برگرده خرید بزنم

من امروز روی گرمی تقریبا ۶/۹۰۰ خریدم، ساعت ۱۲ ظهر. هنوز خونه نرسیده بودم، از ۷ تومن رفت بالاتر. خداکنه دوباره بیاد تو همون ۶/۷۰۰،۸۰۰، منم بخرم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.