2777
2789
عنوان

نامزدم میگوزه هم میره به مادرش خبر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 28 پست

بیچاره شدی دیگه دست تو دماغتم کنی مادرشوهر خبردار میشه یه نظریه ای هم صادر می کنه در باب اون موضوع و یه مدت بعدم حس مهم بودن بهش دست میده فکر می کنه باید تو همه چی فتوا بده شما هم اطاعت کنی، منتها فکر نکن با دعوا و قهر کاری از پیش می بری نههه اینجور پسرا فکر می کنن ننه اشون کارشناس و مشاور ازدواجه هرچی بگی سریع گارد می گیرن که به مامانم توهین شد. پس یه راه داری اینکه انقدر رو خودت و شخصیتت کار کنی و محکم باشی که کم کم شوهرت بفهمه که بهتره با تو مشورت کنه تا با مادرش 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیچاره شدی دیگه دست تو دماغتم کنی مادرشوهر خبردار میشه یه نظریه ای هم صادر می کنه در باب اون موضوع و ...

خداشاهده همینه هم گارد میگیره هم میگ ب مامانم توهین شد

چجوری کاری کنم ک شوهرم نره ب مادرش بگ

چیکار میکنی باهاش؟نامزدی یا ازدواج کردی؟همه چیو ب مادرش میگ؟

ازدواج 

انقد مشکلات بیشتری دارم که فعلا این توش گمع

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا 

خداشاهده همینه هم گارد میگیره هم میگ ب مامانم توهین شدچجوری کاری کنم ک شوهرم نره ب مادرش بگ

ببین هیچ کاری نمیتونی بکنی چون بخواد بگه میگه تازه یه مدت گارد بگیری بدتر انکارم می کنه میگه نگفتم حالا هی بیا ثابت کن مگه گردن می گیره آخرش تو میشی آدم بده و عروس حرف دربیار! پس دو تا چیز رو در نظر بگیر اینکه اوایل ازدواج مخصوصا پسرایی که زیاد شناخت از جنس مخالف ندارن از ننه بزرگوارشون فراوااان مشورت می گیرن حالا اون ننه اگه ذاتش درست نباشه با همین مشورتا و فرمان دادنا عروس رو جون به لب می کنه اماااا با گذشت زمان و صاحب تجربه شدن مرد این مشورتا کاهش پیدا می کنه اینجا نقش شما پررنگ تر میشه که چطور همسرت رو جذب خودت بکنی. دوم هم اینکه از اول شمشیر رو از رو نبند اول بسنج ببین شاید مادرشوهرت آدم بدی هم نباشه دیگه هرجا دیدی اذیت میشی با زبون خوش به شوهرت بگو عزیزم دوست دارم یه همچین مواردی بین خودمون باشه باعث دغدغه و ناراحتی پدر و مادرامون نشیم یه وقت

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

ببین عزیزم مردا ۹۰ درصدشون اوایل ازدواج این طورن،منم شوهرم بدون اجازه مادرش اب نمیخورد ولی بعد ۱۵ سال زندگی فهمید نه بابا این طوریام نیست که مادرش فقط خیر اینو بخواد طرف بچه های دیگه اش هم هست و آدم شد

ببین عزیزم مردا ۹۰ درصدشون اوایل ازدواج این طورن،منم شوهرم بدون اجازه مادرش اب نمیخورد ولی بعد ۱۵ سا ...

بعد ۱۵ سال🤣🤣🤣🤣

لامصب من بعد ۱۵ سال وارد میانسالی میشم ینی کل جوونی من اینجوری ب فنا میره

چجوری این عنو جذب کنم؟

فقط رو خودت کار کن هرچقدر قوی تر و بااراده تر و هدفمندتر باشی تو زندگیت و بدونی دقیق چی میخوای همونقدر میتونی رو همسرت تاثیر بگذاری. فقط اشتباه من رو نکن دعوا راه ننداز به اعصابت مسلط باش و سعی کن با زبون خوش و لحن مناسب موضوع رو توضیح بدی به همسرت. زمان می بره ولی کارسازه

کلا اینجور مردها که باید دائم به مادر گزارش لحظه به لحظه بدن اصلا خوشم نمیاد، توی کتم نمیره. بارها ه ...

به شدت به این موضوع اعتقاد دارم منم از شوهر گیر بدم میومد نصیبم شد نه این که خودم ادم راحتی باشم با بقیه ولی طوری تربیت شدم که بدونم چطور رفتار کنم ولی با رفتارهای شوهرم اعتماد به نفسم متزلزل شده بود به زور بعد سالها خودمو جمع کردم

بعد ۱۵ سال🤣🤣🤣🤣لامصب من بعد ۱۵ سال وارد میانسالی میشم ینی کل جوونی من اینجوری ب فنا میره

ببین یه پروسه تدریجی هست ،سال به سال بهتر میشه تجربه زندگی مشترک نداره،باید خودت هم روش کار کنی و بدونه که این موضوع اذیتت میکنه،البته نه با دعوا و جنگ