2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا مالیات بر مهریه راسته

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 74 پست
خب پسره باید حواسش باشه سر و گردنش اینور و اونور نجنبه که قسمت ترسناک ماجرا نیفته روی دور🫠

اگه پسره خیانت نکرد و خیانت از طرف زن بود چی ؟ 

اون موقع هم همینو میگی ؟ 

میدونی چند هزار نفر تو دادگاها سر خیانت زنش دارن مهریه میدن و زندانی شدن ؟ 

زمانی جامعه‌ی ایران گندش‌ در اومد که یه عده فمنیست پاشدن اومدن گفتن فقط خودتون 

فقط شخص خودتون رو قبول داشته باشید هر چی خوبه برای زنه مرد هیچ احدی نیست احترام نذارید هر چی پول بود مال شماست خوبی نکنید بدی کنید جذب بشه 

همون آدمی که خیلیا و امثال شما میان میگن مهریه واسه اینه که مرد اگه کاری کرد با این بترسونیم همش دروغه 

سر همین من واقعا از موضوع مهریه بدم میاد چون در واقع بحث بحثه پوله و مادیات و کاسبی 

بعد هم جنسای‌ من میان میگن نه این پشتوانس‌ 

عزیزم تو میلیارد ها میلیارد پول انداختی گردن شوهرت که توانشو نداره‌ ریال به ریالش هم ذکات میخوره هم گناه داره برای زن 

مهریه چیزی بود از قدیم مثل هدیه مرد‌ به عنوان اینکه این زن وارد زندگیش میشه همچین هدیه‌ای بهش میداد حالا قدیما پول بود 

اما یهو شد کاسبی و پشتوانه 

حداقل دروغ به خودتون نگید قوربونتون برم اصل قضیه یه چیز دیگس ولی همه ماشاالله یه جوری انکار میکنن‌ که خودشم باورش میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی جان 

تو و شوهرت اینو تعیین کنید 

۱۷ تای خودت اوکیه اگه حق طلاقم بهت میده که چه بهتر 

از شوهرت مطمئن شو بعد وارد زندگیش شو 

کسایی که بهت مشاوره میدن بزار دیدشونو بهت بگم که قشنگ بیاد جلو چشمت 

فک کردی مهریه بالا پشتوانس‌ ؟ کسایی که مهریه های نجومی میزنن این دیدشونه 

یا میگن پولداره آخر سر پول خوبی گیرمون‌ میاد 

یا میگن یه همچین تعدادی می‌ذاریم اگه خیانت کرد بریم ازش بگیریم چون واقعیت رو بهت بگم هیچ عشقی بینشون نیست حاضرم قسم بخورم امضا کنم هیچ عشقی بین کسایی که مهریه بالا زدن نیست 

تو همین ماه رمضون دارم قسم میخورم چون پشتش داستانه این مهریه بالا 

و یا در نهایت میگن الان زیاد می‌زنیم فردا روز خونه‌ای ماشینی چیزی داشت سه سوته مال ما میشه چرا ؟ چون مهریه بالا زده 

دیگه وجدان و این چیزا در کار نیست نمیگن همین شوهر من از بچگی کار کرده برای این خونه و ماشین اون عاشق من بود که این سند رو امضا کرد الان بیام صفرش کنم که من به مال برسم ؟؟ 

کاری که به صلاح زندگیته انجام بده متاسفانه کسی درست و حسابی راهنماییت نمیکنه بیشتر همجنسای خودمون الان کاسب شدن 

سکه ۸۰ میلیونی براشون خیلی خوبه طرف خونه باباش نون و رب خورده یهو با پدرش میلیارد میشن چیز بدی نیست که 

حالا اون شوهرشم سکته می‌کنه میمیره می‌ره زندان هر چی بدرک براش مهم نیس 

وظیفشه

مهریه وظیفه نیست 

مهریه هدیس که شوهرت بابت حضور شما تو زندگیت باید بده 

اگه غیر از اینه کردی تو گردنش‌ من نمیگم همون اسلامی که بابت مهریه قبولش داری میگه ریال به ریالش حرومه 

اگه پسره خیانت نکرد و خیانت از طرف زن بود چی ؟ اون موقع هم همینو میگی ؟ میدونی چند هزار نفر تو دادگا ...

آقا در ازای طلاق اون خانوم ، میتونه مهریه رو ازش بگیره یا بچه رو بهش نده ، یا اینکه اصلا طلاقش نده انقد اذیتش کنه تا طلاق بگیره یا تهدید به بی ابرویی 

بعدشم این صیغه ها برای مرد آزاده ولی اگه زن صیغه کنه فک میکنی همینجوری رهاش میکنن ؟ میکشوننش دادگاه گلم تو دلت برا خودت بسوزه نه دیگران ، برای آقایون راه هست مطمئن باش اگه نا حق بود هیچوقت داده نمیشد 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

آقا در ازای طلاق اون خانوم ، میتونه مهریه رو ازش بگیره یا بچه رو بهش نده ، یا اینکه اصلا طلاقش نده ا ...

نه گلم من دلم برا آقایون نمیسوزه ولی این مدت تو رفت و آمد دادگاه واقعا آدمای بشدت کثیفی دیدم چه زن چه مرد 

تاپیک یه آقایی رو دیدم می‌گفت زنم ۱ ماه باهام بوده 

۳۱۳ تا مهرش بوده با ۳۰ مثقال طلا 

می‌گفت از ۱۹ سالگی درگیر دادگاهم تا الان که ۲۷ سالش بود 

خیلی سخته اینارو میبینه آدم وجدانمون کجا رفته 

مهریه وظیفه نیست مهریه هدیس که شوهرت بابت حضور شما تو زندگیت باید بده اگه غیر از اینه کردی تو گردنش‌ ...

هدیش بخوره تو سرش

بابت هزار حقی ک بعد ازدواج گرفته سده ازم گرفتم

برامم مهم نیست حروم و حلالش

از شیر مادر حلال تره

هدیش بخوره تو سرشبابت هزار حقی ک بعد ازدواج گرفته سده ازم گرفتمبرامم مهم نیست حروم و حلالشاز شیر ماد ...

من خودم دارم جدا میشم ولی سر این چیزا نیست نه مهریس نه بی‌اخترامی هیچی اصلا یه مشکلی بود بین خودمون داریم توافقی جدا میشیم 

اما من تاپیکاتو‌ دیدم گویا شوهرت برات کشکه کلا 

الآنم که میفرمایی مهریه بخوره تا سرش 

حلال حروم برام مهم نیست 🫵

بگیر خب تا ریال اخرو ازش بگیر انشالله که تو ازدواج بعدیت خوشبخت تر شی

شوهرت بهت خیانت کرده؟من شوهرم ی درصد بخواد یه فکرو بکنه خودش سکته میکنه😂😂😂

نه گفتم که اصلا یه موردی بود بین خودمون بدون هیچ بحثی داریم جدا میشیم نه من پولی خواستم نه اونم کاری کرده خیلیم آدم خوبی هستش هر جا هست خدا پشت و پناهش ولی من خیلی ببخشید بکن نیستم 

ما قرار شد باهم زندگی کنیم حالا اوکی نشده لازم نمی‌بینم دیگه هر چی مال و اموال داره ازش ببرم 

شوهر شما احتمالا آدم بی‌خیالی هست راحت میتونید بهش ضربه بزنید 

قرون آخر رو که نمیتونی بگیری 

وقتی میگی مهریت سال تولده حداقل میشه صد صد و ده میلیارد حدودی نمی‌دونم 

اگر شوهرت مالی داشته باشه که توقیف میشه اگر نه که قسط بندی میشه براش نهایت بتونی ۱۰ میلیاردشو بگیری چون بیشتر این مهریه ها شو‌ آف هستش و تا حالا کسی صد میلیارد به زنش نداده که شما نفر دوم باشید 

حالا انشالله که هیچ وقت کارتون به دادگاه و اون طرفا باز نشه امیدوارم زندگیه خوبی باهاش داشته باشی قدر همو بدونید ولی خب وقتی با این دید زندگی میکنی 

حرف من نیست حرف همجنسامونه زندگیت خیلی دووم نمیاره 

مراقب زندگیت باش اگه صرفا دنبال مادیاتی بچه نیار گناه داره اگرم که دوسش داری طرز فکرت بشدت لولش‌ پایینه کار میده دستت 

زرنگی به اینکه کل مهریه رو بگیری نیستا 

زرنگی یه چیز دیگس تو زندگی حالا اگه سیاست داشته باشی منظورمو متوجه میشی 

نمی‌دونم گرفتی یا نه 

نه گفتم که اصلا یه موردی بود بین خودمون بدون هیچ بحثی داریم جدا میشیم نه من پولی خواستم نه اونم کاری ...

من بخوام بگیرم همشو میگیرم فقطم وقتی میگیرم که یه کاری ازش سر بزنه

۳ ساله باهمیم دووم اورده برا بعدشم یچی میشه