2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا مالیات بر مهریه راسته

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه وقتی نداره یکیشو بده ب چ رد میخوره

بعدا خیلی از حقوقتون رو میتونی بابت بخشیدن قسمتی از مهریه بگیری 

الان نامزدت حاضره تمام شروط ضمن عقد رو بهت بده مثل حق طلاق حق حضانت و.‌‌..

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
بعدا خیلی از حقوقتون رو میتونی بابت بخشیدن قسمتی از مهریه بگیری الان نامزدت حاضره تمام شروط ضمن عقد ...

بله کاملا و حق تصنیف

توی ترافیک ذهنم... تو یه آهنگ آرومی ❤️
من میخوام ۱۷ بزنم خانوادم زیر ۷۰راضی نمیشن

ازسال ۴۰۱قانون جدیده که بایدبابت ثبت سکه هات چنددرصدی پول پرداخت کنی توسایت ثبت اسناد وموقع گرفتن مهریه سکه های ک ثبت شده بایدمالیات پرواخت کنی

خدای بزرگ ومهربانم..عزیزترین خالق جهانم ..انی قریب سخن توست .یاری دهنده ازتوست.خوشابحال آن کس که تنهاامیدش به توست

بالاخره یجور ترسناکه

خب پسره باید حواسش باشه سر و گردنش اینور و اونور نجنبه که قسمت ترسناک ماجرا نیفته روی دور🫠

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

ازسال ۴۰۱قانون جدیده که بایدبابت ثبت سکه هات چنددرصدی پول پرداخت کنی توسایت ثبت اسناد وموقع گرفتن مه ...

منم این شنیدم اینستام دیدم

خب پسره باید حواسش باشه سر و گردنش اینور و اونور نجنبه که قسمت ترسناک ماجرا نیفته روی دور🫠

زندگیه ک تلخ شد بشه خدا نکرده قید همه چی میزنی میای

ضمنا باید ذات درست باشه نه از ترس مهریه بمونه کسی

بله کاملا و حق تصنیف

پس همون مقدار رو با خانواده ات یه جوری حد وسط بگیرین 

ولی مهریه که فقط برای طلاق نیست برای روزیه که مرد دستش اگه از دنیا کوتاه شد خانواده مرد مثل کرکس نیفتن به جون زن و بچه اش همه رو بالا بکشن 

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
زندگیه ک تلخ شد بشه خدا نکرده قید همه چی میزنی میایضمنا باید ذات درست باشه نه از ترس مهریه بمونه کسی

میدونم باید ذات درست باشه ولی من از کجا بفهمم ذاتش درسته ؟ حادثه خبر نمیکنه وقتی قانون و دولت کشورم پشت من نیست و جامعه مردسالار دارم از تنها حقوقی که دارم استفاده میکنم 

من هیچوقت قرار نیست خیانت کنم پس اگر مهریه به اجرا بیفته مقصر همسرمه ، جزاش رو هم میده

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀