2777
2789

چرا واقعا قبول دارم اوضاع سخته شرایط سخته از لحاظ مادی و مالی و .....

الان ی تاپیک دیدم طرف میگفت از اینکه ازدواج کردم و بچه دار شدم پشیمونم کاش برگردم خونه بابام منم حق دادم بهش بلاخره خستگی پیش میاد 

ولی خب من واقعا با این تاپیکا از ازدواج وحشت پیدا کردم 

خواستگار دارم البت رلمه چنسال باهمیم مرد خوبیه ولی نمیدونم چرا دو دل شدم با شنیدن اینجور مبحثا 

خب مگه اخرش نباید ازدواج کنی شاغل باشی پولدار معروف ترین فقیرترین خب تشکیل خانواده که ضروریه نمیدونم چی بگم شوهر از حق نگذریم موجود عجیبیه ولی خب نمیشه مجرد موند تا آخر عمر میشه؟؟

💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس عزیزم .اینجا از خوشی و نازو نوازش هایی که شوهرشون میکنه چیزی نمیگن از اینکه هرشب بغل شوهره ان و خوب میخورن میگردن .فقط از بدبختی ها و دعواهای که سالی یه بار پیش میاد تعریف میکنن

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

آره

اونوقت این همه تاپیک چله واسه ازدواج و التماس برای ازدواج و پسرا چحور دختری میپسندن و .........

این همه تاپیک رو من زدم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم مثل تو ام میدونی باید فرصت داد مستقل شد راه طلاق باز باشه ادمو امتحان کنی اون موقعه ترست میریزه الان من خونه پدرم یجیگرم خونه ازدواج هم نیست و ب قولی نمیخام فعلا 

خستم ..

حالا اون اشتباه انتخاب کرده ، یا هر کی میاد تاپیک میزنه انتخاب اشتباه داشته دلیل نمیشه که تو هم همینجور بشی؟ 

اتفاقا شیرین تر از زندگی توی خونه پدر ، زندگی متاهلیه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

تا اخر عمر تنها موندن وحشتناکه 

من میترسم واقعا 

چقد پیرزن و پیرمردایب که تو خونه مردن و کسی نفهمید..

ازدواج میکنی اگر اذیت شدی خدایی نکرده خدایی نکرده طلاق میگیری تهش تهش که دوباره کسایی که طلاق میگیرن هم ازدواج میکنن

به هر حرفی توجه نکن!

شاید باورتون نشه ولی یه عده در فضای مجازی ما پول میگیرن که ناامیدی تزریق کنن عزیزم! خیلی حرفها رو جدی نگیر ...

همه زندگی ها بالا پایین داره چه مجردی چه‌ متاهلی

بعضیا دنبال کمال هستن و رفاه که این دنیا جاش نیست واسه همین هرچی میدون بهش نمیرسن و هی تزهای عحیب عریب میدن

آدم ازدواجی باید ازدواج کنه وگرنه تا اخر عمر همیشه انگار یه کار نا تموم داره که باید انجام بده ازدواج خوب بهترین اتفاق زندگی یه زن میتونه باشه بعضیا در هر حالتی مینالن مجردن از بی شوهری مینالن متاهلن از متاهلی مینالن بعضیا هم واقعا زندگیشون مشکل داره که یا اشتباه انتخاب کردن یا بی فکر بچه دار شدن و راه پس و پیش ندارن یا آدم بی مسیولیتین درست انتخاب کن ازدواج کن به وقتش بچه دار شو شاید گاهی بخاطر مسیولیت ها خسته شی ولی زندگی بدون داشتن مسیولیت زندگی نیست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی