2777
2789

من بدن پر مو بعد ژیلت خسته کننده هست انقد استفاده کردم تیره شده همه جای بدنم 

نمیدونم کدومو برم البته لیزرم یکم پر هزینه هست ولی خب اگه نتیجه ببینه ادم می ارزه 

کدومو برم کمتر میشه موهای زائدم

کاربری دست سه نفر هست دوستان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من لیزر رفتم خیلی راضیم خیلیییی 

خصوصا اگه پر مو هستی و موهات ضخیمه نتیجه میگیری

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اخه میگن تیرگی های بدن رفع نمیشه

کمتر میشه ولی خوب اره دیگ برای تیرگی باید کار دیگه ای انجام‌ بدی

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
من اپیلاسیون رفتم. ۱-موهام اصلن کم نشد۲ـموهام زیر پوستی شد تو اون تایم۳-تو فاصله ی اپیلاسیون اصلن ن ...

ای وای اخه لیزرم هم اینجا اونجور خوبش پیدا نمیشه بعد قیمتشم فک کنم زیاده ۱ تومن اینا باشه 

کاربری دست سه نفر هست دوستان 

کمتر شده موهای زائد تیرگی ها رفع شد یا نه ؟

بله چندساله میرم ...خیلی موهاش کم و بیجون شده

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر