2777
2789
عنوان

دوستم پسر داره میگه خوشحالم که بچم پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 71 پست
من دختر دارم ولی شغلم یه جوریه هم با پسر بچه سروکار دارم هم دختر بچه.. اتفاقا تربیت پسر بچه خییلی س ...

من کلا جنسیتی نیستم ولی خب بیشتریا میگن پسر سخت تره ولی این یک کلام میگفت نه دختر سخته واقعا 

خیلیم دختر دوست ندارم  برا همین خدا بهم دختر نداده 

اینجا یاد گرفتم که باید سرمون تو کار خودمون باشه یک روز خواهرم داشت گریه میکرد به گمانم مشکلی داشت ولی محلش نذاشتم گفتم به من چه اخه اینجا گفتن زندگی هر که به خودش مربوطه 😜

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خاک به سر تو و شوهر بی غیرتت و دوست پسرت، احمق مگه تو متاهل نیستی داری خیانت میکنی

چی میگی 🤣

اینجا یاد گرفتم که باید سرمون تو کار خودمون باشه یک روز خواهرم داشت گریه میکرد به گمانم مشکلی داشت ولی محلش نذاشتم گفتم به من چه اخه اینجا گفتن زندگی هر که به خودش مربوطه 😜

بیشتر ببینید
منم اول فک کردم اسی نوشته دوس پسرم گفته بچه پسر بهتره و اسی بچه داره و...😂

😅😅😅😅

بیشتر ببینید

حقیقتا خودم هم تا عنوان را جمعش کردم سختم شد 

ولی اون کاربر دیگه کلا جمعش نکرد 😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
من کلا جنسیتی نیستم ولی خب بیشتریا میگن پسر سخت تره ولی این یک کلام میگفت نه دختر سخته واقعا خیلیم د ...

خب بنظرم رفتارش طبیعیه تا حدودی هیچ ماست بندی نمیگه ماست من ترش.. والا من مادر دخترم دیدم که همچین دیدگاهی داره 

😐سواد خوندن نداری؟

دیگه الکی یه چیزی میگن این وسطا 😅

بیشتر ببینید
😅😅😅😅

کاربریت رو دوس دارم ، قدیمی 🤡

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
من کلا جنسیتی نیستم ولی خب بیشتریا میگن پسر سخت تره ولی این یک کلام میگفت نه دختر سخته واقعا خیلیم د ...

من یدور از یه مادر شنیدم وقتی پسر داری باید کاری کنی زنده بمونه از بس فضولن که البته تربیت دوتاشون حسابی سخته

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

حقیقتا خودم هم تا عنوان را جمعش کردم سختم شد ولی اون کاربر دیگه کلا جمعش نکرد 😂

واقعا 😅

بیشتر ببینید
حقیقتا خودم هم تا عنوان را جمعش کردم سختم شد ولی اون کاربر دیگه کلا جمعش نکرد 😂

اخه نوشتم دوستم پسر داره متوجه نشدم کجاش اشتباهه البته حق دارین من خودمم گاها عنوانها را اشتباه میخونم

بیشتر ببینید