2777
2789
عنوان

چرا میگن خدا عادل است ❓️

268 بازدید | 18 پست

کجاش عدالته که منی که خانوادمو انتخاب نمیکنم ی خانواده عصبی داشته باشم 

یکی دیگه تو تاز نعمت بزرگ شه؟ 

کجای این دنیا اصلا عدالتی هست که میگن خدا عادله؟

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا جهان در یک ناعدالتیه مطلقه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

راست میگی همش حقه

ولی عادل هست کارما میزنه به کمر اونایی که اذیتمون کردن🥲😮‍💨

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید
راست میگی همش حقهولی عادل هست کارما میزنه به کمر اونایی که اذیتمون کردن🥲😮‍💨

نه ، من که ندیدم تا حالا کسی این دنیا جواب پس بده

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

تو قرآن اومده خدا ب اندازه ی اون پوست نازکی ک روی خرماست ب احدی ظلم نکرده ولی چون ما علتشو نمی‌دونیم این حرفارو میزنیم،بخوای کل دنیا رو بگردی تعداد خیلی کمی از زندگیشون و موقعیتشون راضین اینجوری نگو عزیزم 

یکی توی خانواده خوب‌و گرمی بزرگ میشه روحیه اش عالی و جسمش سلامت میشه و‌تو‌زندگیش موفق میشه

یکی خانوادش سمی روحیه خراب انواع بیماری های جسمی و شکست در زندگی

حالا بگیم‌دومی خودش مقصره؟؟؟

به پیر

به پیغمبر که همه‌دوست‌دارن خانواده خوبی داشته باشن

عدالت مجموعه زندگی رو شامل می‌شه نه فقط یه موضوع و یه زمان. بعدم عدالت به معنی یکسان بودن نیست یعنی خدا هر چیزی رو در جای درست و به حق خودش قرار می‌ده. بخشی از زندگی هم انتخاب و اختیار آدماست که خوب و بد داره.

پاینده ایران

چون ک من خانواده ای دارم ک پولداره اما اخلاق نداره 

دوستم خانوادش پولدارن و اخلاق دارن اما بچش مرده 

دخترعمم خانواده محترمی داره اما ورشکست شده 

خواهرشوهرم شوهرش پزشکه و کلی براش خرج میکنه اما هم دست بزن داره هم بهش خیانت کرده 

خالمم وضع مالیش خوبه اما بیماری داره و دکتر جوابش کرده و معلوم نیست تا کی باید درد بکشه تا بمیره 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
عدالت مجموعه زندگی رو شامل می‌شه نه فقط یه موضوع و یه زمان. بعدم عدالت به معنی یکسان بودن نیست یعنی ...

کدوم بخشش به اختیار منه؟

نه ، من که ندیدم تا حالا کسی این دنیا جواب پس بده

اختیار فکر ادم و کارهاش با خودشه ولی بعضی ها فقط وایه نابود کردن زندگی ما بدنیا اومدن انگار فکر کردی خیلی تو ناز و نعمت بزرگ شدم ؟ نه اتفاقا سه بار هم خودکشی کردم 😭🥲ولی باید ایمان داشته باشی تنها کسی که دارم خداست نه خانواده ی خوبی دارم نه زندگی خوب فقط خدا

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید

زر میزنن

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید