2777
2789

الان طلا گرمی ۷۱۰۰هست

۶گرمش میشه ۴۲تومن و بقیه اشم یود و اجرته

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از بس میخرن میره بالا اگر ی کم از بازار مالی سردر میاوردن میدونستن با نخریدن ما تقاضا کم میشه قیمت میاد پایین متاسفانه اینقدر بی فرهنگ هستن تا گرون میشه بیشتر میخرن حمایت میکنن گرون تر بشه نمیدونم واقعا با خودشون چ فکری میکنن کاش ی کم راجب اقتصاد مطالعه داشته باشن شرایط رو از این سختتر نکنن

من دیروز رفتم ۶/۸۰۰بود گفت این قیمت گفت حدود ۴۸

گرم طلاتون چه قدر بوده ؟

۶گرم دقیق بود ؟

بگو من حساب کنم برات

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید
بدون اجرت بود

وای پس چرا 

مگه گرمی ۷ نیست؟

از عجایب اینجا اینه که تصمیمات زندگيشون به خودشون مربوطه ولی مشکلاتی که به تبع اون تصمیمات گریبانگیرشون میشه و از عهده اش بر نمیان به مردم مربوطه و مردم موظفند براشون جبران کنن . و وقتی هم دیگه کم میارن از واژه ی *کارما* استفاده میکنن 😄😄😄😄   بنده ی خدا !!! کارما یعنی وقتی هر کاری انجام بدی نتیجه اش بهت بر میگرده✅️ یعنی زندگی داغون الانت نتیجه ی اقدامات اشتباه و بدون تدبير خودته😉.  حداقل با استفاده از این واژه خودزنی نکن😉😉😉😉😉

بیشتر ببینید
از بس میخرن میره بالا اگر ی کم از بازار مالی سردر میاوردن میدونستن با نخریدن ما تقاضا کم میشه قیمت م ...

طرف ملک فروخته در عوضش طلا خریده 

از ماست که برماست 

حالا کسی پول نقد داره اشکالی نیست طلا بخره اما اخه ملک بفروشی طلا بخری!

تو ایران هر چی گرون بشه مردم هجوم میبرن سمتش و پرواضحه گرونتر میشه تا دلالا سود خودشون از طلا بکنند و بعد از اون راکد

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

والا دقیقشو نمیدونم ولی فک کنم گفت ۶ و گفتم حدودا میشه ۴۸ تومن

حساب کردم اگه طلا ۶گرم و ۶۰۰ سوت بود دقیق میشه ۴۸تومن 

ولی اگه ۶گرم بوده و در فی ۶۸۰۰۰۰۰میشه43٬650٬000

بیشتر ببینید