2777
2789
عنوان

کاش یه ذره خوشگل بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 207 پست

کجای کارو اشتباه کردی؟؟؟؟؟ واسه خودت ذره ای ارزش قائل نیستی؟؟؟ مگه حیوانی که واسه رفع نیازت تن به هر خفتی بدی؟؟؟؟؟ سنتم که کم نیست خودتو جمع و جور کن این جه طرز تفکریه... بعد رفتی با طرف بیماری مقاربتی گرفتی میخوای بقیه به راحتی بهت اعتماد کنن؟؟؟؟؟؟؟ عزیزم خیلی بد رفتی خیلی بد برگرد و زندگیتو جمع کن با همه اسیبهایی که دیدی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم ودرکشون میکنم....دقیقا روی چ نقطه ای از باور کارکنیم که تغییر کنیم منم خسته شدم

بآور به خودت باور به ارزش هات باور به این ک مشکل از تو نیست.این از دوست نداشتن خودت میاد .

میتونه ریشه تو کودکی داشته باشه یا خانواده ک باعث شدن کمبود عزت نفس داشته باشی

باید روی باور به خودت کار کنی این که تو همه جوره با تمام نقص و کم کاستی هایی ک داری ارزشمندی و بدونی هیچ انسانی کامل نیست ولی همون ک هستی هرچی که هستی باید خودتو دوست بداری 🤍

دوستان حتی اگه این تایپک صحت داشته باشه حق ندارید به ایشون توهین کنید رابطه جنسی تو کشور ما تابو هس و متاسفانه آموزش های درستی انجام نمیشه وگرنه خازج از کشور میلیون ها ادم باهام رابطه دارن از راه صحیح و درست حتی ازدواج هم میکنن 

دقیقا بخاطر این که توقعت پایینه باهات همچین برخوردی میکنن چون بدون این که هیچی بهت بدن همه جوره خودتو تقدیمشون کردی دیگه چرا باید کاری برات انجام بدن؟

درختِ تو گر بارِ دانش بگیرد... به زیر آوری چرخِ نیلوفری را

هیچ کس ی موجودی که سطح خودشو تا حیوان بیاره پایین نمیخواد حتی اگه خودش حیوان باشه... خووووب دقت کن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید