2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4333 بازدید | 170 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من توی دوران نامزدی به همسرم گفتم و اونم قبول کرد بهم گفت قرارنیست یه چیزی به من حال خوب بده ولی تو رو اذیت کنه انجامش بدیم...الان 2ساله ازدواج کردیم یبارم انجام ندادم .....واقعا کار کثیف و غیر بهداشتی هستش

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
خب بعضیا بهم میگن اگه انجام ندی اون میره یکی دیگه رو پیدا میکنه و... تا الان خودشو بهم ثابت کرده که ...

همه مثل هم نیستن که . ولی واقعا برا مردا مهمه هرکی میگه برام مهم نیس دروغ گفته

خدایاشکرت❤️

نه بابا خیلی هم هم مثل خودت دوست دارن عقیدس خب

اخه اینجا ی جوری همه گفتن نه تعجب کردم

اخه چیز عجیبی نیست خیلی روابط بدتر مد شده اینا که چیزای عادی تریه

ولی خب بعضیا شاید اوکی نباشن

من نمی دونم چرا اینجا همه چیز رو عادی سازی می کنند... من ۴ سال اول ازدواجمون با همسرم رابطه عادی هم نداشتم چون واژینیسموس بودم همسرم هم تحمل کرد خیانت هم نکرد رابطمون هم عاشقانه بود و هست در طول این سالها هم که رابطه داریم هیچ چیز غیر متعارفی ازم نخواسته و به نظراتم اهمیت میده... رابطه دهانی چیزه عادی نیست و خیلی افراد قبول نمی کنند این دلیل بهم خوردن ازدواج نمیتونه باشه با همسرت صحبت کن و احساسات رو بیان کن اگر دوستت داشته باشه مطمئنا درکت میکنه

خب بعضیا بهم میگن اگه انجام ندی اون میره یکی دیگه رو پیدا میکنه و... تا الان خودشو بهم ثابت کرده که ...

اگر نامزدت فانتزی های رابطه براش مهمه و اولویته، آره. اما اگر زیاد تو عمق این چیزها نرفته باشه و براش مهم نباشه اصلا و ابدا مشکلی نیست.

اگه اون ب این کار علاقه داری و شما نه این مساله مهمی ه و باید جدی تصمیم بگیری

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد