2777
2789
عنوان

خانومایی که میخواید خونه دار بشید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 58 پست
اخه مهمانم خونه مادرم

اشکالی نداره گلم همون صلوات رو هدیه کن، انشالله حاجت روا بشی 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

برای خودتون هم نمیتونی درست کنی؟ میشه گلم چرا نشه

برای خودمون میشه ؟؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعد مگه شهادت امام رضا نبود ؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
بعد مگه شهادت امام رضا نبود ؟

ما چون هرسال روز شهادت امام رضا ع دایی همسرم مراسم داره،روز میلاد امام حسن ع درست میکردم

تو این سایت یه خانومی لطف کرد بهم گفت خدا خیرش بده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اشکالی نداره گلم همون صلوات رو هدیه کن، انشالله حاجت روا بشی

ممنونم عزیزم

ان شاء الله به همه ی آرزوهاتون برسید بانوی گل و مهربان😍

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید
آره عزیزم چرا نشه

خدا از دهنت بشنوه 🥺🥺♥️

ماهی ۶ میلیون فقط اجاره خونه میدیم لطفا برای منم دعا کن با حال خوبت عزیزم از ته دلت دعا کن 😔💔

بیشتر ببینید
ما چون هرسال روز شهادت امام رضا ع دایی همسرم مراسم داره،روز میلاد امام حسن ع درست میکردمتو این سایت ...

مرسی عزیزم برای امضات صلوات فرستادم عزیزم 

بیشتر ببینید
خدا از دهنت بشنوه 🥺🥺♥️ماهی ۶ میلیون فقط اجاره خونه میدیم لطفا برای منم دعا کن با حال خوبت عزیزم از ...

براتون آیت الکرسی خوندم گلم 

براتون آیت الکرسی خوندم گلم

مرسی عزیزم 

بیشتر ببینید
درسته گلم ولی هیچ موقع از رحمت خدا ناامید نشومنم اصلا امید نداشتم به همسرم میگفتم تو این دنیا به این ...

خو الحمدالله شکر خدا انشاالله براتون با خیر و برکت باشی و توش فقط شاهد شادیها و لبخندهاتون باشین

برات صلوات فرستادم اندازشو سپردم به خدا که اخرین حدو اندازه رو خودش بخداییش میدونه
دخترم بیکاره دعاکن بی زحمت یه شغل ابرومند ودرست وکارمندی براش جور بشه یه بار سنگینی از دوشم برداشته بشه منم طعم راحتیو بچشم