2777
2789
عنوان

خانومایی که میخواید خونه دار بشید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 58 پست
اندازه وسعم نذر کردم هر بار غذا بدم بیرون سال اول ده تا ظرف زرشک پلو با مرغ دادم

عزیزززم خدا قبول کنه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان منم ۴تا پسر و دوتا دختر میخواسته ولادت امام رضا سفره می انداخته و به مراد دلش رسیده چون آرزو د ...

انشالله خدا حاجتشون رو بزودی بده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

با این اوضاع دیگه مگه خود خدا بیاد پایین صاحب خونه مون کنه هر چی در میاریم خرج نه بلکه باد هوا میشن آیه و نذر و حدیث وسیله هستند تا نباشد امر حق نیفتد برگ از درخت.

خدایا شکرت که هستی برایمان.

خانمی هر چقدر تونستین ذکر لبتون باشه . من هفت سال پیش سه تا چهار بار خوندم . امسال چون بچه کوچیک داش ...

خداروشکر ممنون ازت 

این ایه رو سرچ میکنم تو گوگل کاملشو میخونم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

عزیزززم خدا قبول کنه

ممنونم البته تصمیم داشتم از اول بین افرادی که نیازمندن پخش کنم نه در و همسایه 

پارسال غذا رو به کسایی که بی سر پناه بودن دادیم ، امسال هم احتمالا همین کار و بکنم 

ممنونم البته تصمیم داشتم از اول بین افرادی که نیازمندن پخش کنم نه در و همسایه پارسال غذا رو به کسایی ...

خیلی هم ثوابش بیشتره 

برای خودتون هم نمیتونی درست کنی؟ میشه گلم چرا نشه

اخه مهمانم خونه مادرم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

خدارو شکر...ان شالله همیشه جشن و عروسی باشه تو اون خونه براتون😃

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

با این اوضاع دیگه مگه خود خدا بیاد پایین صاحب خونه مون کنه هر چی در میاریم خرج نه بلکه باد هوا میشن ...

درسته گلم ولی هیچ موقع از رحمت خدا ناامید نشو

منم اصلا امید نداشتم به همسرم میگفتم تو این دنیا به این بزرگی نمیشه 50 مترش مال ما باشه، اونم میگفت نه با این گرونی و درآمدمون امکان نداره

ولی به لطف خدا تونستیم تو بهترین منطقه و مناسبترین قیمت خونه بخریم. خودمونم باورمون نمیشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پس دلیل گرونی لوبیا شمایید نه دولت🤔🤔🤔

عزیزم😂

گفتم گلم به اندازه وسعم درست میکنم نه برای کل شهر، یه قابلمه کوچولو