2777
2789
عنوان

اومدن جلوی در خونمون بخاطر اینکه

356 بازدید | 11 پست

دو تا از همکلاسی های دانشگاه یه دختر و یه پسر اومدن جلوی در خونمون چرا؟ بخاطر اینکه یه دختره برگشته گفته من پشت یکی از اون دو همکلاسیام گفتم دختره ادم درستی نیست و با پسرا گرم میگیره . در صورتی که همچین حرفی نزده بودم و خود اون کسی که اینجوری خبر فیک برده خودش پنجاه چیز گفته بود راجع بهش پشت سرش

بنظرتون چیکار کنم با اون همکلاسی هم حرف زدم ولی میگه نه تو حتما پشتم حرف زدی

همون نیوشام 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اووووو چقد بیکارن

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

با هردوشون قاطع بگو این خاله زنک بازیا چیه؟ من دارم خیلی روشن و واضح میگم هیچ حرفی نزدم، برامم مهم نیست کی پشت سر من این حرفا رو زده، فقط میخوام این بساط مضحک و سخیف رو جمع کنین و پای منم وسط نکشین، 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
تو بودی چه واکنشی نشون میدادی؟

اونی که خبر فیک برده رو با اون دختره میذاشتم رو به روی هم و تمام حرفاشو میگفتم. درضمن با اونایی که اومدن دم در خونه هم برخورد میکردم چون اصلاااا درست نیست بیان دم در خونه، مگه طلبکارن؟

پزشک کوچولو🩺📚

آقا این حرف زدن خیلی بده بخدا منم یکی هست چقد بهش خوبی کردم تو هر مناسبتی بهش سرمیزدم دست پر میرفتم میرفتم خونش چقد کمکش میکردم الان بگوشم رسیده چقد پشت سرم بد گفته جوری ک هرکس ب مامانم میرسه میگه ب دخترت بگو خونه فلانی نره خیلی پشتش بد میگه طرف زنگ زد گفت جرا نمیای خونم گفتم چون پشتم بد گفتیکلی قسم وایه من نگفتم ولی مردم از کجا خبر دارن من کی رفتم خونه این نمیبخشمش خدا هم بحق این ماه نبخشه

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀دلم که نه همه جونم برات تنگ شده دارم از نبودنت دق میکنم دارم میمیرم تو که میدونستی وابستتم چراتنهام گذاشتی قلبم دردمیکنه خاطره هامون اتیشم میزنه تو روخدا برگرد حالم خیلی خیلی بده😔🖤😭😭😭😭همه توزندگیشون یه بار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرماه هرساعت وثانیه دارم از نبودنت ودلتنگیت هزاربار میمیرم 😭😭خدایا تورو خدا منم ببرپیشش ،کمرم شکسته نبودنش خوردم کرده😭💔🖤کاش من بجات میمردم ،توروخدا حال وروزموبیاببین،ببین داغت باهام چکارکرده ببین چقدرشکسته ام کرده😭💔دلم میخاد باصدای بلند جیغ بزنم گریه کنم صدات بزنم خداروالتماس کنم منم بیاره پیشت تااونجا هم مثل اینجا باهم باشیم😭🖤زود رفتی گلم🖤 رفتی داغت موند رودلم😭خدایا حقم این نیست روزی هزار بار بمیرم یبار ببرم پیشش راحت بشم😭😭😭🖤💔چرابغضم چند ساله نمیشکنه آخه 💔🖤😭🥀

بیشتر ببینید