2777
2789
عنوان

میگم ی وقت فکر نکنن که خواستیم پز ماشین رو بدیم 😐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 140 پست
نه بابا اینا جو‌میدن .دستت درد نکنه طرف از خداشم باشه

ممنونم ازت ♥️🫂

اره بخدا آخه شیرینی دادن که کار بدی نیست 

خودم ی کوچولو شک داشتم ولی دیگه کاربران ترکوندن 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بابا چقدر انرژی منفی دادید. خاله شونه. خیلی هم صمیمی ان. اونا هم الان دارن شیرینی رو با چای نوش جان ...

اتفاقا در ظاهر هم خیلی خوشحال شدن و تشکر کردن 

در اصل ما احترام گذاشتیم 

گفتم دلم میخواست اولین شیرینی ماشین رو بهتون بدم 

ممنونم ازت ♥️🫂اره بخدا آخه شیرینی دادن که کار بدی نیست خودم ی کوچولو شک داشتم ولی دیگه کاربران ترکو ...

ول کن اینجا رو .نی نی سایت دو تا کامنت اول مهمه همه نظرات رو‌برد اساس اون مینویسن.کارت خیلی عالی بوده دمت گرم کامشون رو شیرین کردی 

اسی یکم سربه سرت گذاشتیم باهم شوخی کرده باشیم حالوهوامون عوض بشه نه اتفاقا کارخوبی کردی رمصانه فشارا پایین میچسبه شیرینی

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اتفاقا در ظاهر هم خیلی خوشحال شدن و تشکر کردن در اصل ما احترام گذاشتیم گفتم دلم میخواست اولین شیرینی ...

خیلی هم عالی گفتی

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
بیشتر ببینید
ول کن اینجا رو .نی نی سایت دو تا کامنت اول مهمه همه نظرات رو‌برد اساس اون مینویسن.کارت خیلی عالی بود ...

ممنونم عزیزم ♥️🫂

انشاا... خدا اندازه ی دل مهربونیت بهت خوشی بده ✨

والا ی کاری کردن، ک آدم از محبت کردن پشیمون میشه .. 

تازه جعبه شیرینی رو هم چون از شهر دیگه گرفته بودیم و شهر خودمون شیرینی هاش جالب نبودن ،، گفتیم زودتر تحویل بدیم وگرنه میشد صبر کنیم تا موقع عید دیدنی 

بابا با خالش صمیمیه ذوقشو داشته شادیشو‌تقسیم کنه

خب خودش هم میدونه عجله کرده

که تاپیک زده😁😁

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عزیزم ممنونم 🥺♥️🫂✨مرسی از انرژی مثبتت اینقدر همه هی گفتن این چه کاری بود . ... که دپرس شدم

اگه بخوای به حرف ملت زندگی کنی باید آرامش رو ببوسی بزاری کنار 

شما خوشحالی خودت رو با بقیه تقسیم کردی مطمئن باش این خوشی تو زندگیت انعکاس پیدا میکنه💚🤍🫂

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست