2777
2789
عنوان

بهم تسلیت نگفتن به نظرتون

196 بازدید | 16 پست

الکی ناراحتم ؟

دخترخاله ام فوت شدن

عموهام و زنعمو هام مراسم نیومدن همه شون به مامانم زنگ زدن واسه تسلیت ولی به من نگفتن 

ناراحتیم طبیعیه؟؟

آخه من چند وقت پیش به عموهام که دایی شون فوت شده بود دونه دونه زنگ زدم تسلیت گفتم 

آخه خیلی از اقوام دور به منم زنگ زدن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا دختر خاله اصلا تسلیت گفتن نداره

اخه من استوری ام گذاشتم نگاه کردن یه کلمه نوشتن خدا رحمت کنه 

من چندتا از عموهام هم سن و سال خودم هستن تفاوت سنی زیاد نداریم 

عموهای شما از شما بزرگتر هستن بایدشما زنگ بزنی 

دختر خاله ات هم به مادرت نزدیکتره درستش اینه که به مادرت زنگ بزنن وتسلیت بگن 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
اخه من استوری ام گذاشتم نگاه کردن یه کلمه نوشتن خدا رحمت کنه من چندتا از عموهام هم سن و سال خودم هست ...

شما داری زیادی بزرگش میکنی  انگار دنبال حرف میگردی 

اگه واقعا و عمیقا غمگین بودی اصلا تو این فکرا نمی افتادی

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ببین من رابطه ام با عموهام و زنعموهام خیلی خوبه صمیمی هستیم مدام در تماس هستیم

نه دیگه نباید به شمابگن چون صاحب عزا مادر و حالتون هستن احتمالا نمیخان شما رو درگیر کنن

حساس نباش عشقم تسلیت میگم ایشالله شادی بری 

حالا چرا فوت شده بنده خدا

اخه من استوری ام گذاشتم نگاه کردن یه کلمه نوشتن خدا رحمت کنه من چندتا از عموهام هم سن و سال خودم هست ...

نیاز ب زنگ زدن ب شما نبود ولی خوب باید استوریت رو ریپ میزدن یه خدا رحمت کنه میگفتن

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
بیشتر ببینید
عموهای شما از شما بزرگتر هستن بایدشما زنگ بزنی دختر خاله ات هم به مادرت نزدیکتره درستش اینه که به ما ...

عموهام از من چندتاشون کوچیکتر و هم سن و سال هستیم