2777
2789
عنوان

چشمی که از گریه جمع شده و پف داره

87 بازدید | 4 پست

چطوری میشه چشمی که به خاطر گریه زیاد پف کرده و کوچیک شده رو درست کرد؟ یه راهکار سریع بدید 

اگه مستقیم یخ بذارم مشکلی پیش نمیاد؟ 

نه مستقیم نذار با اب سرد  بشور صورتتو

حالا که مُرده ام، فکرم به شدت درگیر چیز هایی شبیه این هاست:چه تعداد از تصمیمات مهم زندگی ام را فقط به این خاطر گرفته بودم تا کسانی که حتی متوجه حضورم نشده بودند درباره ام بد فکر نکنند؛چقدر له له زده بودم برای خوش آمد کسانی که از آنها خوشم نمی آمد فقط چون میترسیدم بیزاری از من مسری باشد و به کل جمعیت سرایت کند؛ و اگر_حقیقت تأسف بار این جاست_همهٔ بخت برگشتگی هایم منحصر به خودم بودند و کسی درگیرشان نمی شد، مشکل چندانی با آن ها نداشتم.فقط بابت این غصه میخورم؛ چرا بیشتر دنیای مان را ندیده بودم؟(هرچه باداباد، استیو تولتز، ترجمه ی پیمان خاکسار) 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نههههه 

صورتت بشور چشمات ماساژ بده بعد قاشق بزار ۲۰دقیقه تو فریزر بعد آروم آروم ماساژ بده به چشمت

زخم تبرت مانده ولی، جای شکایت، شادم که نگه داشته‌ام از تو نشانه :)واسم دعا میکنی؟!