2777
2789
عنوان

چه رفتاری باشوهرم داشته باشم

302 بازدید | 32 پست

۲ روز پیش ۱۲ از خواب بیدار شده همراه رفیقاش تا ۹ رفتن بیرون

۹ اومد خونه یه پسر عمه داره خیلی آدم پیله ایه

زنگ زد به شوهرم‌پیله شد ک بریم دوری بزنیم شوهرم گفت باش

بعد خواس بره نزاشتم شروع کرد التماس ک اگه نزاری برم بهم‌میگن اجازه ای از خودت نداری اجازت دست خانومته

گفتم باشه ولی زود بیا گفت باشه میریم یه کافه و میایم

ساعت ۲ کاشف به عمل اومد ک رفتن شیشه مشروب گرفتن رفتن ویلا عمش خوردن فردا ظهرش اومد خونه با دفعات قبل خیلی فرق میکرد گیج بود و نرمال نبود

فک کردم مواد زده ولی مطمعن شدم نزده ۳ نفر بودن یکیش بیمارستانی شده پسر عمش طوریش نشده اینم ۲ روزه نرمال نیس گیج میزنه

الان حالش عادی شده چکار کنم باهاش؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تموم کن

همچین شوهر لاابالی به که دردی میخوره

الان دم عیدی مردم دنبال کار و درامدن

مفت خور خونه شمام هم پی ولگردی و گوه خوری های متعدد ک تمومی هم نداره

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط سرو سنگین باش حرف نزن غذا هم براش درست نکن جنجال هم به پا نکن

غذا ک روش تاثیر نداره

ولی خب از بی محلی بدش میاد و به ۵ دقیقه نمیرسه میاد آشتی اون موقعه چکار کنم؟

تموم کنهمچین شوهر لاابالی به که دردی میخورهالان دم عیدی مردم دنبال کار و درامدنمفت خور خونه شمام هم ...

ن میدونی کار و شغل داره خانواده به شدت خوب و خوش اخلاقی داره همچیزش عالیه وضع مالیشون خوبه و خودشم عالیه

قرار شده ماهی یبار بره عرق بخوره ک همون ماهی یبار یه گند خیلی بدی درست میکنه

غذا ک روش تاثیر ندارهولی خب از بی محلی بدش میاد و به ۵ دقیقه نمیرسه میاد آشتی اون موقعه چکار کنم؟

اون موقع خودتو لوس میکنی میگی منو دیشب تو خونه تنها گذاشتی خیلی ترسیدم ۴ قطره اشک تمساح هم میریزی بعد میگی نمیدونی من تورو توی این حال ک میبینم چقدر روحیم خرب میشه  چقدر قصه میخورم تو برام مهمی میخوام سالم باشی سرحال باشی نه اینجوری ترو خدا  به خاطر زندگیمون به خاطر سلامتیت بیا دور اینارو خط بکش ببین چ بلایی سره اون دوستت اومد  اگه تو بودی من چیکار میکردم میمردم که ۴ تا اشک دیگه 😂😂😂😂 یقیه سناریو آزاده دست خودت

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 
به مامانش بگو بگو با پسرعمه اش رفته مشروب خورده به نظرت چکارش کنم خود مامانش ترتیبشو میده

اونام در جریانن هرچی بهش میگن رفت و اومد نکن این حرف گوش نمیده خرابکاریو این کرده مادر پدرش از من معذرت خواهی میکنن

ن میدونی کار و شغل داره خانواده به شدت خوب و خوش اخلاقی داره همچیزش عالیه وضع مالیشون خوبه و خودشم ع ...

اینی شما میگی ماهی یک بار نیست 

بعدم این ادم اگه درست بود قرار نبود براش حد مشخص کنی ک ماهی یک بار بخور

خودش کم می‌خورد توخونه میخورد نه پی رفیق بازی

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40